Epic Games Store: Oyuncu Dostu İade Politikası ve Büyüme Hikayesi

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

Epic Games Store'un İade Politikası ve Oyuncular Arasındaki Memnuniyet Dalgası

Epic Games Store, son dönemde Türk oyuncular arasında yoğun ilgi gören kış indirimleri ve ücretsiz oyun kampanyalarıyla adından söz ettiriyor. Ancak platformun en dikkat çekici özelliklerinden biri, sonradan ücretsiz hale gelen oyunları satın alanlara otomatik iade yapma uygulaması oldu.

Kış İndirimleri ve Büyüme

Epic Games Store, Steam'in Türk lirasını kaldırmasının ardından Türk oyuncuların ilgisini çekerek ciddi bir büyüme yaşadı. Kış indirimleriyle birlikte yüz binlerce oyuncuyu kendine çekmeyi başardı.

Ücretsiz Oyun Kampanyaları ve Platformun Popülerliği

Platform, her hafta düzenlediği ücretsiz oyun kampanyalarıyla kullanıcı sayısını artırırken, dünya genelinde de büyük ilgi gördü. Özellikle popüler oyunları ücretsiz sunarak oyuncuların dikkatini çekti.

Oyuncu Tepkileri ve İade Uygulaması

Epic Games Store'un ücretsiz hale gelen oyunları satın alan oyunculara otomatik iade yapma uygulaması, sosyal medyada geniş yankı buldu. Türk oyuncular arasında yapılan paylaşımlar, bu uygulamanın oyuncular arasında memnuniyet yarattığını gösteriyor.

Steam ve Epic Games Store Karşılaştırması

Steam'in Türk lirasını kaldırmasına eleştiri gelirken, Epic Games Store'un iade uygulaması ve kullanıcı dostu politikaları öne çıktı. Mizahi bir şekilde "İmparator" lakabı takılarak Steam'e karşı olumlu bir tavır sergilendi.

İade Süreci ve Kolaylık

Epic Games, satın alınan oyunların sonradan ücretsiz hale gelmesi durumunda otomatik iade sağlayarak oyunculara kolaylık sunuyor. Herhangi bir başvuru yapılmasına gerek olmadan birkaç gün içerisinde iade gerçekleşiyor. Bu kullanıcı dostu yaklaşım, oyuncular arasında olumlu bir izlenim bırakıyor​

Ekli dosyalar

• IMG_1213.jpeg
    46.4 KB · Görüntüleme: 44
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Epic biz türkler için harbiden bir nimet özellikle haberde dediği gibi steam türk lirasını kaldırdıktan sonra göz bebeği haline geldi ve sonradan bedava olan oyunların parasını geri iade etmesi kral haraket.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam yalnız bu büyümek değil epic games zarar ediyor herhangi bir şekilde ortada ciro artışı yok yani büyüme veya başarı diyemeyiz. Zaten başarılı olduğu zaman size böyle beleş vermeyi bırakacak. Şuanda steam gibi bir dev ile mücadele edebilmeyi geç yanında adından söz ettirebilmek için para saçıyor o bedava oyunlardan deli gibi zarar ediyor.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

Steam’in dolar bazında fiyat değişimden sonra Epic Games’in en azından Türkiye pazarında Steam ile rekabeti daha çok artmış oldu dostum. Yoksa başka bi şekilde tabii ki yanına yaklaşamayacağını herkes biliyor.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ahhaha güldürme beni fakir Türk halkının değersiz parasını epic ne yapsın? Dostum dolar 30tl sen şuan şirketlerin gözünde 30 kat değersizsin kaldım ki zaten şu gerçek satın alım çok az herkes beleş oyuna bakıyor alanın gönderdiği parada vergileri düşünce bir şaka gibi avrupada bir ülkenin bir şehri gibi

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
dostum olaya ordan bakarsan haklısın fakat epicte hayrına veriyor sayılmaz oyun şirketleri türkiyenin durumunun farkında ve onlarda türkiye satışlarında ona göre ücret veriyor atıyorum 20 dolara satıyorsa bir oyunu tr ye oyunu zaten 5-10 dolar arası veriyor steamde de bu olay böyleydi steam sadece kura yetişemediği için kaldırdı TL yi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir sirkette hem tl ile alim hem aldigini iade hem bedava oyunlar veren ikinci bir sirket yok bu epic hakikaten bizlerin can dostu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
steam dolara geçince mükemmel bi alternatif oldu epic

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
umarım steamı yerinden eder

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Epic şuan çok iyi bir alternatif bu şartlarda giderse tr için çok daha fazla tercih edilecek

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Artık epic gamesten almak daha mantıklı, steam dolara geçtiği için herşey pahalı

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
türklerin dostu firma en büyük o mudur bilmiyorum ama çok büyük

Üye
2 HİZMET YILI
Daha da büyümesine her daim yardımcı olacağız herkese ilham olur umarım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu mystery giftleri cok iyi veriyo bu aralar