aynen ama kota kısıtlaması var galiba epic games teOlay bu kadar basit anlatıyorum.
Launcher belirli yere kadar indirdikten sonra internet hızını çok kısar hatta sıfırlar launcher'ı kapatıp komple kapatıp açarsanız tekrar yüksek hızda belirli süre indirir sonra yine aynı işleme devam
millet nasıl abandıysaİndirme bug da kalmış. Sunucular sıkıntılı şuan.
Bu dediğim yolla çözülüyor bende çözüldü indirdim hızlıca yine tam internet hızını vermese de veriyor büyük kısımıaynen ama kota kısıtlaması var galiba epic games te
Post automatically merged:
millet nasıl abandıysa
Bu dediğim yolla çözülüyor bende çözüldü indirdim hızlıca yine tam internet hızını vermese de veriyor büyük kısımı
Tekrardan belirteyim launcher'dan indirme işlemini yaptım launcherda bana diyordu ki bant genişliği sınırlandırılmıştır yoğun talep nedeniyle 3-5 gb arası hızlı indirip duruyordu kapatıp açtığımda kaldığı yerden devam etti eğer 70 gb geldiysen bekle o zaman riske girme sen bilirsin bende böyle oldu dostumHocam dh de vs. sitelerede kapatıp açtığında tamamıyle sıfırdan indirme yapıyor diye okudum kapatıp açınca giderse peki?
70 Gb çöpe gitmesin
Tekrardan belirteyim launcher'dan indirme işlemini yaptım launcherda bana diyordu ki bant genişliği sınırlandırılmıştır yoğun talep nedeniyle 3-5 gb arası hızlı indirip duruyordu kapatıp açtığımda kaldığı yerden devam etti eğer 70 gb geldiysen bekle o zaman riske girme sen bilirsin bende böyle oldu dostum
Sen bilirsin dediğim gibi ben o şekilde yaptım oldu ama launcher kısmında yaptım bu işlemi gayet hızlı şekidle indi yani ama diyorsun 70 gb kalsın o zamanSanırım bir kaç saat daha bekleyeceğim interneti resetleme vs. işlemlerini yaptım ancak hala aynı
NE 70 i 94 GBHocam dh de vs. sitelerede kapatıp açtığında tamamıyle sıfırdan indirme yapıyor diye okudum kapatıp açınca giderse peki?
70 Gb çöpe gitmesin
Sen bilirsin dediğim gibi ben o şekilde yaptım oldu ama launcher kısmında yaptım bu işlemi gayet hızlı şekidle indi yani ama diyorsun 70 gb kalsın o zaman
NE 70 i 94 GB
iptal edilse bile biryere gitmez durur ordaşu an düzeldi inanılmaz ve 1.Mb/s ile inidiriyor
İndirilen kısmı 70 kardeşim
kanka epic games kota kısıtlamas yazıyor muYoğunluk olduğundan ve resetlemeyi dene ama baştan başlar
evet bügün biticek saat 18 de galiba sende al hemenGta 5 Ücretsiz mi oldu?
Bilgilendirme için teşekkür ederim.evet bügün biticek saat 18 de galiba sende al hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?