Ve aleyküm selam.Hilelere,ekipmanlara vb. şeylere yardım ediyorum bildiğim kadar.Kolay gelsin şimdiden <3Kanka bende üniye hazırlanıyorum yardım etmeye çalışıyorum derken sınav hakkında tüyolar vericeksin sandım a:FSD:FSDAfSA
faydalı bır konu acmıssın sagolasınMerhabalar,ben Eren Başkut.Üniversite sınavına hazırlanan 18 yaşında bir gencim.Forumdaki arkadaşlarıma ve abilerime yardım etmeye çalışıyorum.(Tabii ki bildiğim kadarıyla).Forumda Report edilmesi gereken şeyleri Report ediyorum ve uyarılması gereken kişileri güzel dil ile uyarmaya çalışıyorum.Maksatım tanışmak forumdan arkadaş bulmak.Asıl olarak bu forumdaki amacım ise LazySharp kullananlara bildiğim kadarıyla yardım etmek ve duo/pre bulma sıkıntısını ortadan kaldırmak.Tanıştığına memnun olan kişilere şimdiden teşekkür ederim
Selam dostum foruma yeni katılanlar yani sen ve ben ve konuyu açan arkadaşımıza takip ediyorum. Arkadaş olalım istersen takip edebilirsin beni.faydalı bır konu acmıssın sagolasın
Dostum merhabalar ben şimdiden memnun oldumSelam dostum foruma yeni katılanlar yani sen ve ben ve konuyu açan arkadaşımıza takip ediyorum. Arkadaş olalım istersen takip edebilirsin beni.
Merhabalar takip ettiğin için sağol kanka bende ettim.Dostum merhabalar ben şimdiden memnun oldumTakip ettim
kralsın başarılar dilerim hayatındaMerhabalar,ben Eren Başkut.Üniversite sınavına hazırlanan 18 yaşında bir gencim.Forumdaki arkadaşlarıma ve abilerime yardım etmeye çalışıyorum.(Tabii ki bildiğim kadarıyla).Forumda Report edilmesi gereken şeyleri Report ediyorum ve uyarılması gereken kişileri güzel dil ile uyarmaya çalışıyorum.Maksatım tanışmak forumdan arkadaş bulmak.Asıl olarak bu forumdaki amacım ise LazySharp kullananlara bildiğim kadarıyla yardım etmek ve duo/pre bulma sıkıntısını ortadan kaldırmak.Tanıştığına memnun olan kişilere şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ben de sizlere başarılar dilerim <3kralsın başarılar dilerim hayatında
Bazı hileler herkese açık,herkes kullanabiliyor.Fakat bazı hileler var ki onaylı üye veya onaylı üye üstü kişiler kullanabiliyor.Onaylı üye üstü kullanabildiği hileleri ben de bilmiyorum.Selam bana yardımcı olursan sevinirim. MemoryUI için sanırım bazı hileler için Onaylı Üye olmam gerekiyor. Peki sadece onaylı üyenin bi üstü olan üyelerin kullanabildiği hileler var mı yoksa Onaylı Üyeler hepsini kullanabiliyor mu. Şimdiden teşekkürler
kullanım amacına uygun kullandığın için bu siteyi tebrik ediyorum seni reisMerhabalar,ben Eren Başkut.Üniversite sınavına hazırlanan 18 yaşında bir gencim.Forumdaki arkadaşlarıma ve abilerime yardım etmeye çalışıyorum.(Tabii ki bildiğim kadarıyla).Forumda Report edilmesi gereken şeyleri Report ediyorum ve uyarılması gereken kişileri güzel dil ile uyarmaya çalışıyorum.Maksatım tanışmak forumdan arkadaş bulmak.Asıl olarak bu forumdaki amacım ise LazySharp kullananlara bildiğim kadarıyla yardım etmek ve duo/pre bulma sıkıntısını ortadan kaldırmak.Tanıştığına memnun olan kişilere şimdiden teşekkür ederim
kullanım amacına uygun kullandığın için bu siteyi tebrik ediyorum seni reis
Ben de teşekkür ederimtanıştım için teşkürler
Ben de memnun oldum. (Yazan herkese teşekkürlermemnun oldum kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?