erişim engellendi dosyasını silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
erişim, değiştirme, kaydedemez veya dosya ve klasörleri silin.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
banada yardımcı olrmusunuz bende silmem gerek birşey var silemiyorum arka planda da herp çalışıyor

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bende önceen olmuştu unlocker ile çözmüştüm olayı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu durumlarda bilgisayarı 1 seferliğine yeniden başlat o programı çalıştırmadan sil
veya diğer yol görev yöneticisinden uygulamayı bulup kapat bu şekilde silebilirsin ek programlara gerek duymadan :)

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende de olmustu bi program sayesinde yıllar önce yapmıştım fakat şu anda o program mevcut değil üzücü

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
YouTube üzerinde videolar var link atmak sağlıklı olmayabilir fakat dosyalara erişim izni sayesinde hesabı admin hale getirip silebiliyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pcni kapat aç düzelir Böyle konular için lütfen forum açmayınız.

Üye
5 HİZMET YILI
Registry Repair burdan yap
Post automatically merged:

YouTube üzerinde videolar

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
"Erişim reddedildi" hata iletisi bir ya da daha aşağıdaki nedenlerden biriyle oluşabilir:
  • Klasör sahipliği değişmiştir.
  • Uygun izinlere sahip değilsiniz.
  • Dosya şifreli.

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herhangi bir hilede hata alıyorsanız bunları deneyin(Tüm çözüm yollarının ortak noktası)

Birincisi::: C:\Windows\Prefetch klasörünün içine girin ve hepsini temizleyin.
İkincisi:::: Windows + R tuş kombinasyonu ile çalıştır kutusunu tekrar açın. Komut kısmına %tmp% veya %temp% yazıp tamam diyoruz ve klasör içerisindeki kalıntı dosyaları temizliyoruz. Birkaç tane kalabilir sorun değil.
Üçüncüsü:::: Bilgisayarınızı bir anti-virüs yazılımıyla taratın (Taramas Sonrası PC yeniden başlat)
Dördüncüsü:: Hileyi açmadan önce anti-virüs yazılımının kapalı olduğundan emin olun
NOT: Eğer bunları yaptıysanız olmadıysa ikinci kez yapın. O zamanda olmuyorsa ozman hile fix yemiş yada otomatik tespit edilmişsiniz ve daha önce ard arda ban yerseniz devamlı alırsınız hile güncellenmesi lazım.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Herhangi bir hilede hata alıyorsanız bunları deneyin(Tüm çözüm yollarının ortak noktası)

Birincisi::: C:\Windows\Prefetch klasörünün içine girin ve hepsini temizleyin.
İkincisi:::: Windows + R tuş kombinasyonu ile çalıştır kutusunu tekrar açın. Komut kısmına %tmp% veya %temp% yazıp tamam diyoruz ve klasör içerisindeki kalıntı dosyaları temizliyoruz. Birkaç tane kalabilir sorun değil.
Üçüncüsü:::: Bilgisayarınızı bir anti-virüs yazılımıyla taratın (Taramas Sonrası PC yeniden başlat)
Dördüncüsü:: Hileyi açmadan önce anti-virüs yazılımının kapalı olduğundan emin olun
NOT: Eğer bunları yaptıysanız olmadıysa ikinci kez yapın. O zamanda olmuyorsa ozman hile fix yemiş yada otomatik tespit edilmişsiniz ve daha önce ard arda ban yerseniz devamlı alırsınız hile güncellenmesi lazım.

işe yararsa buraya gelip like atıcam

Üye
5 HİZMET YILI
dosyayı tek tek sil içindekileri bide oyle dene ben hep oyle yaptım o klasorun içi boş olsada no sıkıntı ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...