Erişim Engellendi Hatası Hakkında Önerilerim (Vb.net)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bence Erişim Engellendi Hatası alıyor iseniz mantıken şöyle düşünmek lazım:

Ya yaptığınız hile farketmez programda olur kodları yanlış yazıyorsundur.Ya da Kullandıgın dil o program için değildir.

Örnek hile için Visual Basic kullanırsın ama C# ya da C++ kullanman gerekir bu hatanın çözümü yok aslında bu hata bile değil bence ama bir ihtimal o da belki kodları yanlış yazmışsınızdır

Bu tür hatalar benim bildiğim sadece hilelerde alınıyor o yüzden hile yaparken VB.NET kullanmayın C# C++ İdeal.

Bu VB.NET hatası değil bu senin hatandır.VB.NET'te hile kodlamak.Farkındamısınız ? Herkes (Kendini Hacker bilip oyunlarda hile kodlamaya çalışanlar) hileleri videoda yapıyorlar yalan değil ama onlar kodları doğru yazıyor.Doğru yazsan bile programın %50 hata verme oranı var C# ve C++'da bu oran %0
Bana katılan?-

Anlayan anladı bazıları anlamadı ama olsun bana farketmez D:

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
webde de kodlama bilmen en doğru ve mantıklısı kodlamaya kafası basmayan varsa wixe kayıt olsun

Üye
7 HİZMET YILI
Şimdi neden Vb'yi küçümsüyorsun ki ? Bunda hata vermez şunda hata verir diye düşünmek oldukça saçma sana tabiki de katılmıyorum. Örneğin C++ 'da bir main fonksiyonu olmadan derleme bile yapamıyorsun , mesele hangi dilde yazdığın değil dili ne kadar iyi kullanabildiğin , bir çok tanıdığım Vb kullanarak yaptı hack testlerde sorun çıkmadı tam aksine C++ bilip Class Lib olarak yazdığı hacki oyuna inject edemeyen çok adam gördüm.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Erişim engellendi kolay çözüm vb ciler için dediğin gibi ya yanlış yazmışsındır yada hileyi yönetici olarak başlatmadığın içindir Yönetici olarak başlatmadığın için pc de bişi silmek istediğinde yönetici izni olmadığı için yapamaz ama yönetici oalrak açıp yönetici izniniverirsen sorun olmaz bazı yerlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...