13 Nis 2019 Yasaklandı #1 CuSuB C Banlı Üye Katılım 7 Şub 2019 Mesajlar 227 Tepki puanı 65 Yaş 25 7 HİZMET YILI Selam Gençler Bir programı Oyunu vb. şeyleri indirirken bu ahtayı alıyorum sadece node.js de değil epic games gibi farklı setuplarda alıyorum bu hatayı bilen nasıkl düzeltilebileceğini bilen biri varmı?
Selam Gençler Bir programı Oyunu vb. şeyleri indirirken bu ahtayı alıyorum sadece node.js de değil epic games gibi farklı setuplarda alıyorum bu hatayı bilen nasıkl düzeltilebileceğini bilen biri varmı?
13 Nis 2019 #2 sockdev S Üye Katılım 12 Nis 2019 Mesajlar 12 Tepki puanı 1 Yaş 39 7 HİZMET YILI Kurulum programını administrator olarak deneyebilirsin. Kullanıcı hesabının yeterli yetkisi yok gibi görünüyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
Kurulum programını administrator olarak deneyebilirsin. Kullanıcı hesabının yeterli yetkisi yok gibi görünüyor.
13 Nis 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 CuSuB C Banlı Üye Katılım 7 Şub 2019 Mesajlar 227 Tepki puanı 65 Yaş 25 7 HİZMET YILI sockdev' Alıntı: Kurulum programını administrator olarak deneyebilirsin. Kullanıcı hesabının yeterli yetkisi yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıklayın ... yönetici olarak çalıştır diye bir kısım çıkmıyor Post automatically merged: 13 Nis 2019 sockdev' Alıntı: Kurulum programını administrator olarak deneyebilirsin. Kullanıcı hesabının yeterli yetkisi yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
sockdev' Alıntı: Kurulum programını administrator olarak deneyebilirsin. Kullanıcı hesabının yeterli yetkisi yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıklayın ... yönetici olarak çalıştır diye bir kısım çıkmıyor Post automatically merged: 13 Nis 2019 sockdev' Alıntı: Kurulum programını administrator olarak deneyebilirsin. Kullanıcı hesabının yeterli yetkisi yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıklayın ...
13 Nis 2019 #4 TSKTEYMEN T ŞEVVAL Uzman Üye Katılım 25 May 2017 Mesajlar 292 Tepki puanı 122 9 HİZMET YILI bilgisayardaki kullanıcının yeterli yetki düzeyi yok bunu yt de izleyip düzeltebilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Nis 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 CuSuB C Banlı Üye Katılım 7 Şub 2019 Mesajlar 227 Tepki puanı 65 Yaş 25 7 HİZMET YILI TSKTEYMEN' Alıntı: bilgisayardaki kullanıcının yeterli yetki düzeyi yok bunu yt de izleyip düzeltebilirsin Genişletmek için tıklayın ... yt de bunla ilgili hiç bir şey bulamadım ne yazmalıyım? Oyla 0 Olumsuz oyla
TSKTEYMEN' Alıntı: bilgisayardaki kullanıcının yeterli yetki düzeyi yok bunu yt de izleyip düzeltebilirsin Genişletmek için tıklayın ... yt de bunla ilgili hiç bir şey bulamadım ne yazmalıyım?
13 Nis 2019 #6 TSKTEYMEN T ŞEVVAL Uzman Üye Katılım 25 May 2017 Mesajlar 292 Tepki puanı 122 9 HİZMET YILI CuSuB' Alıntı: yt de bunla ilgili hiç bir şey bulamadım ne yazmalıyım? Genişletmek için tıklayın ... bilgisayar yönetici yetkilendirme Oyla 0 Olumsuz oyla
CuSuB' Alıntı: yt de bunla ilgili hiç bir şey bulamadım ne yazmalıyım? Genişletmek için tıklayın ... bilgisayar yönetici yetkilendirme
13 Nis 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #7 CuSuB C Banlı Üye Katılım 7 Şub 2019 Mesajlar 227 Tepki puanı 65 Yaş 25 7 HİZMET YILI TSKTEYMEN' Alıntı: bilgisayar yönetici yetkilendirme Genişletmek için tıklayın ... teşşekürler deniyorum şimdi Post automatically merged: 13 Nis 2019 TSKTEYMEN' Alıntı: bilgisayar yönetici yetkilendirme Genişletmek için tıklayın ... guesti admin yapacağım değilmi? Oyla 0 Olumsuz oyla
TSKTEYMEN' Alıntı: bilgisayar yönetici yetkilendirme Genişletmek için tıklayın ... teşşekürler deniyorum şimdi Post automatically merged: 13 Nis 2019 TSKTEYMEN' Alıntı: bilgisayar yönetici yetkilendirme Genişletmek için tıklayın ... guesti admin yapacağım değilmi?
13 Nis 2019 #8 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI CuSuB' Alıntı: teşşekürler deniyorum şimdi Post automatically merged: 13 Nis 2019 guesti admin yapacağım değilmi? Genişletmek için tıklayın ... Evet, onun için hesap ayarlarından değiştir. Oyla 0 Olumsuz oyla
CuSuB' Alıntı: teşşekürler deniyorum şimdi Post automatically merged: 13 Nis 2019 guesti admin yapacağım değilmi? Genişletmek için tıklayın ... Evet, onun için hesap ayarlarından değiştir.
13 Nis 2019 #9 xPoliceman X Süper Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,142 Tepki puanı 208 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Başlat > Kulanıcı Hesapları > Hesabın Türünü Değiştir > Yönetici(Admin) Oyla 0 Olumsuz oyla