Seçkin Üye
Tekrar gelme ihtimali var ne olur ne olmaz iletişim kesilmesinEYVALLAH REİS AMA ERİŞİM KALKTI ♥ GENEDE SAOLASIN
Oda var tabi şimdilik kullandıklarımı yazdım pshiphonu en son seneler önce kullandımknk ben pshiphon pro kullanıyorum apk olarak oda güzel baya teşekkürler yinede
Veepee'yi açtıktan sonra instagramı kapatıp tekrar açman gerekiyor tek sıkıntısı o.Kanka güzel bilgide sabah giremiyordum vpn den bile iphone var bende veepe de var giremedim dedim herhalde vpn yide engellediler
kanka ztn ilk once onu acıyorum ondan sonra instegrama giriyorumOda var tabi şimdilik kullandıklarımı yazdım pshiphonu en son seneler önce kullandım
Post automatically merged:
Veepee'yi açtıktan sonra instagramı kapatıp tekrar açman gerekiyor tek sıkıntısı o.
Ayarlardan instagramın konum iznini asla yaparsan çözülecektir diye düşünüyorum.kanka ztn ilk once onu acıyorum ondan sonra instegrama giriyorum
Oda olabilir sadece kullandıklarımı yazdım belirttiğim gibi.Operanın Oto VPN Kullanıyorum
Ne demek bilgi almak hepimizin hakkı.Eyvallah Yine Erişim Yasağı Olursa Kullanırım.
Şimdilik erişim engeli kaldırıldı ne olur ne olmaz herkes bilgilensin diye bıraktım zatenBir çok vpn engellenmiş chrome üzerinden ellerine sağlık touchvpn bulamadım. şu sıralar bende düzeldi internet
Mutlaka göz atacağım.Eklemek gerekirse, bende Melon Vpn kullanıyorum internetin genel kısıtlamalarında. hem hızlı hem ücretsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?