antivirusu kapa varolat oynuyorsan sıl
Virüs Taraması İle Ne Alakası Varvirüs taraması yapıp tekrar indirmeyi dene
virüs taraması yapıp tekrar indirmeyi dene
kaspersky ve malware byte ile benim pc tarandım ve benim pc yeniden ve işe yaramadı redownloadBilgisayarında Virüs Olduğundan Bu Hatayı Alıyorsun . Anti Virüs İle Tarama Yap.
kapalıgüvenlik duvarını kaldır bence?
kapatıpvirüs programını kapatıp dene
PUBG LITE sBytebu hangi oyunun hilesi Yada ney?
Kaspersky'yi devre dışı bıraktığımda kaspersky ve windows defender varbende her bılgısayarı acıp kapattıgında wırus korumasını ( gercek zamanlı koruma secenegını ) acıyor bı kontrol et normalde kapattıgı sanmıs olabılırsın benım gıbı
pc yi ne zamandan beri kullanıyosun? format attıysan gerekli programlar kurlu değildir belki?(Windows 10 enterprise mi kullanıyosun?)PUBG LITE sByte
Post automatically merged:
Win10 Pro 2 yıldan beri bu bilgisayar kullanıyorumpc yi ne zamandan beri kullanıyosun? format attıysan gerekli programlar kurlu değildir belki?(Windows 10 enterprise mi kullanıyosun?)
verdiğin bilgiler için teşekkürler ama suan elimden gelen fazla bişe yok aklıma bişe gelirse ben derim.Win10 Pro 2 yıldan beri bu bilgisayar kullanıyorum
verdiğin bilgiler için teşekkürler ama suan elimden gelen fazla bişe yok aklıma bişe gelirse ben derim.
suan arastırdıgıma gore seçkin üye felan olma gerekiyomus ama onayli uye yazıyor tam anlamadım son cevabım bu kolay gelsin.sorun yok denediğin için teşekkürler
PRIME membersuan arastırdıgıma gore seçkin üye felan olma gerekiyomus ama onayli uye yazıyor tam anlamadım son cevabım bu kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?