| Eskort sitesinden birine tıkla mesaj at şeklinde buton vardı tıkladım whatsapp üzerinden cinsel ilişkiye girmek icin random mesaj atıyordu düzenlemedim mesajı gönderdim ertesi gün sabah sms olarak bu mesaj gelmiş dolandırıcılık yöntemi olduğunu düşünüyorum fikri görüşü olan var mı* |
ama ben esc ararken mesaj attığım için sıkıntı olurmu bilmiyorum fakat sadece emin değilim tokatcı olduklarını düşünüyorum. hesap zaten işletme hesabı wpde öyle görünüyorBuna çok benzer bi mesaj almıştım engeli koydum hiçbirşey de olmadı kafa rahat
ama ben esc ararken mesaj attığım için sıkıntı olurmu bilmiyorum fakat sadece emin değilim tokatcı olduklarını düşünüyorum. hesap zaten işletme hesabı wpde öyle görünüyordikkatli ol donuna kadar alabilirler dava ile çok dikkatli ol ve soğukkanlı davran
ama ben esc ararken mesaj attığım için sıkıntı olurmu bilmiyorum fakat sadece emin değilim tokatcı olduklarını düşünüyorum. hesap zaten işletme hesabı wpde öyle görünüyorMerhaba BIri Onun Numarasini izinsiz siteye eklemis olabilir Ona Durumu Anlatmayi Deneyin.
bende öyle düşünüyorum hocam esc sitesindeki numaraya tıklayıp wpden yazdım bundan gerçek bile olsa başım agrır mı ama gerçek olduguna ihtimal vermiyorumDolandırıcıdır. Sana böyle ayak yapıp seni korkutacak, senin de bu durumu alttan almanı isteyecekler. Sonrasında şu kadar bir miktar para verirsen ya da şunu yaparsan davamı çekerim gibisinden oyun yapacaklar.
Şahsi düşüncem olarak bu bir dolandırıcılık yönetimidir, dikkate almamanı tavsiye ederim.
bende öyle düşünüyorum ama insan yine endişeleniyorsahtekar bunlar ya cevap verme engelle geç işi uzatıp mağduru oynucak seni korkutup para koparma derdindeler
kızı dövmek için niye arkadaşlarını çağırdın hem kadını niye dövüceksiniz ustaBenimde başıma böyle bir durum gelmişti,kizı tanımam etmem mesaj atmamısim ,konuşmamisim birisi
kiz bana tekrar yazmiştı gel buluşalim konuşalım,mekan bu,adresim bu diye gecelik seans ücretini bile almayacağim demişti hatta beni bir daha arada şu saatte şu adreste gelirsen sana bir guzelik yaparın demisti bende bir dümen olduğunu bildigim için bende kıza adres verdim buluşalim diye,kıza verdiğim adreste ilçe emliyet müdürlüğünün önü olmuştu,kız benle bulustu,kiz gercektende esc ama emliyet müdurlügunun yakininda olduğumuz için çakallık yapmak yemedi tabi,bizim arkadas tayfasıda vardı,kızı sıkıştırip döveceklerdi emliyetin onü olduğu için gerginlik çıkmadan dağılmıstık
Bende zaten ayarsiz deli olduğum icin bizi kavgadan paketlemesinler diye olay çikarmadik
Ben araya girmesem zaten döveceklerdi,ama sorunsuz hallettik,esc seçerken dikkat edinkızı dövmek için niye arkadaşlarını çağırdın hem kadını niye dövüceksiniz usta
usta esc bulmuşsujn gör işini geç ne adam çağırıyon götür eve hallet işini ver parasını qdıonwodnqwBen araya girmesem zaten döveceklerdi,ama sorunsuz hallettik,esc seçerken dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?