Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
ben eset kullanıyorumda neden eset harici bi sıkıntı mı gördün reis bilgilendirebilirsenDostlar merhaba. Bana Eset Antivirüs programı haricinde etkili , pc yi yormayan , dondurmayan , kastırmayan , kolaylıkla kapatıp açabileceğim bi virüs programı önerirmisiniz rica etsem.
Kullandığınız ve memnun kaldığınız var ise daha makbule geçer.
Teşekkürler , İyi Forumlar
Lanet olasıca program pc yi öyle kastırıyor ki.. Pc yi geç açıyor , oyun içinde kasmalara neden oluyor bide dizüstü kullanınca bu dediklerim 2 kat daha fazla oluyor.Eseti silince herşey tekrar normale dönüyorben eset kullanıyorumda neden eset harici bi sıkıntı mı gördün reis bilgilendirebilirsen
360 total security geç başın ağrırsa burdayım reisLanet olasıca program pc yi öyle kastırıyor ki.. Pc yi geç açıyor , oyun içinde kasmalara neden oluyor bide dizüstü kullanınca bu dediklerim 2 kat daha fazla oluyor.Eseti silince herşey tekrar normale dönüyor
Lanet olasıca program pc yi öyle kastırıyor ki.. Pc yi geç açıyor , oyun içinde kasmalara neden oluyor bide dizüstü kullanınca bu dediklerim 2 kat daha fazla oluyor.Eseti silince herşey tekrar normale dönüyor
yıllardır kullanırım 7 senelik pcmde ve bu sene aldıgım pc de hiç kastırmıyor :/ bu arada laptop bu dediklerimLanet olasıca program pc yi öyle kastırıyor ki.. Pc yi geç açıyor , oyun içinde kasmalara neden oluyor bide dizüstü kullanınca bu dediklerim 2 kat daha fazla oluyor.Eseti silince herşey tekrar normale dönüyor
sen harbi çöp program kullanıyosun usta o program mahvediyor pc yiadvanced systemcare ben bunu kullanıyorum dostum önerırım
pc sistem özellikleri nedir, normalde iyi bir antivirüs zorlar zaten sistemi, hem güçlü olsun hem hafif olun dersen o biraz zorLanet olasıca program pc yi öyle kastırıyor ki.. Pc yi geç açıyor , oyun içinde kasmalara neden oluyor bide dizüstü kullanınca bu dediklerim 2 kat daha fazla oluyor.Eseti silince herşey tekrar normale dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?