revyOS var, birde ghostspectre 20h2 mi 21h2 mi? Bide bu işlemciyle ekran kartını darlamıyor musunuz?Şuan mevcut sistem zaten Ghost Spectre win10 isosu daha iyisi varsa önerebilir misiniz?
20h2 ve işlemci ilk zamanlarda darboğaz yapmasa da artık yapıyor. reviOS ile çok fark diye yazı tura atarak karar vermiştimrevyOS var, birde ghostspectre 20h2 mi 21h2 mi? Bide bu işlemciyle ekran kartını darlamıyor musunuz?
işlemciyi değiştirmeniz önerimdir ryzen 3 3100 takarsanız daha iyi performans alabilirsiniz20h2 ve işlemci ilk zamanlarda darboğaz yapmasa da artık yapıyor. revyOS ile çok fark diye yazı tura atarak karar vermiştim
Yonga seti anakartla uyumlu olmadığı için hem anakart hem de işlemci değiştirmem gerekir. 2. el alıp bu işlere girmektense 1 sene daha bekleyip okulum için de lazım olur diye bir laptop almayı düşünüyorum. Bu anakart( H110M PRO VH) için önerebileceğiniz bir işlemci var mıişlemciyi değiştirmeniz önerimdir ryzen 3 3100 takarsanız daha iyi performans alabilirsiniz
1550 tllik işlemcinin verdiği performans bile 60 fpsi geçmiyor (i3 8350k 2017 tarihli işlemci)Yonga seti anakartla uyumlu olmadığı için hem anakart hem de işlemci değiştirmem gerekir. 2. el alıp bu işlere girmektense 1 sene daha bekleyip okulum için de lazım olur diye bir laptop almayı düşünüyorum. Buradan önerebileceğiniz bir işlemci var mıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
pc toplama sitelerinde mesai harcama vakti gelmiş artık. Teşekkür ederim hocam yine de. Hele ki benchmarking sonuçlarından sonra pek de umudum kalmamıştı zaten1550 tllik işlemcinin verdiği performans bile 60 fpsi geçmiyor (i3 8350k 2017 tarihli işlemci)
bence siz sistemi değiştirin
Şuan mevcut sistem zaten Ghost Spectre win10 isosu daha iyisi varsa önerebilir misiniz?
kaç fps alıyorsun lolde20h2 ve işlemci ilk zamanlarda darboğaz yapmasa da artık yapıyor. reviOS ile çok fark diye yazı tura atarak karar vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?