Şikayet etmeyi denemiştim ama kapanmadı, tek bir şikayet ile bir şey başarabileceğimi sanmıyorum. Ne kadar çok şikayet gerektiği hakkında bir bilgi var mı?hesabı şikayet edip kapattırabilirsin
Arkadaşların varsa şikayet etsinler 10 - 15 kişi falan veya kendin şey de diyebilrsin bu hesap beni taklit ediyor diye kapatabilirler belki ozamanŞikayet etmeyi denemiştim ama kapanmadı, tek bir şikayet ile bir şey başarabileceğimi sanmıyorum. Ne kadar çok şikayet gerektiği hakkında bir bilgi var mı?
Hesaptaki fotoğraflar ve diğer mesajlar dolayısıyla arkadaşlarımla pek paylaşmak istemiyorum açıkçasıikayet etsinler 10 - 15 kişi falan veya kendin şey de diyebilrsin bu hesap beni taklit ediyor diye kapat
Arkadaşların varsa şikayet etsinler 10 - 15 kişi falan veya kendin şey de diyebilrsin bu hesap beni taklit ediyor diye kapatabilirler belki ozaman veya hesabım çalındı de en kötü hakkınızda bilgi istiyebilirler doğrulamak için ozaman kapatırılacağını düşünüyorum.
hesabı "Beni taklit ediyor" sebebiyle şikayet ettik, yıllardır kullanılmıyor olması da etkili olur belki. Sonucu bekliyoruz tavsiyen için teşekkür ederim.spamla hesapları kapanır
dostum yanlış yere yazmışsın, bunun için kendin yeni konu oluşturabilirsinbana yardım lazım facbook şifresi gitti ve fotolar ve birsürü hatıra mesajları var napıcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?