Cok haklısınız hocam +1O sistem benimde işime gelir ama olması taraftarı değilim.Sonuçta bir ünvan aktifliğine göre verilir ve uzun zaman üye olup aktif olmadıktan sonra takdir edilecek birşeyde söz konusu olmayacağı için şuanki sistem gayet başarılı.
Biri 4 yıl üye olmuş kimseye yardım etmemiş hile indirip oynamış diğeri ise 4 yıllık adamdan fazla yararlı olmuş ve ünvanı hak etmiş.Bunun neresinde bir sıkıntı var ki yardım bekliyosunuz?katılıyorum dostum 4 yıllık üyeyim fakat erişmek istediğim bilgilere artık erişemiyorum .
dün hesap açan biri benim erişemediğim konulara erişebiliyor gereksiz yere msj atıp zamanımı heba etmemeliyim....
destek talep ediyorum..
Biri 4 yıl üye olmuş kimseye yardım etmemiş hile indirip oynamış diğeri ise 4 yıllık adamdan fazla yararlı olmuş ve ünvanı hak etmiş.Bunun neresinde bir sıkıntı var ki yardım bekliyosunuz?
Yaptığın yorumları inceledim.2016 yılından 2020ye kadar 6 yorum yapmışsın ve gerçekten aşırı büyük faydaların dokunmuş canım.Yönetimi göreve çağırıyorum arkadaşı emektar yapalım hemenhile ddeyip geçme canım burası yalnızca hile içerikleri paylaşmıyor senin yararına işler bizim işimz değil ben daha çok grafik bölümünü araştırıyorum istedin de yardım etmedik mi istemen yeterli ..
lütfen bu durumu prim yapma ..2019.
Yaptığın yorumları inceledim.2016 yılından 2020ye kadar 6 yorum yapmışsın ve gerçekten aşırı büyük faydaların dokunmuş canım.Yönetimi göreve çağırıyorum arkadaşı emektar yapalım hemen
hocam bizde eski üyeyiz simdi adam aktif olmuyo ben hergün giriş yaparak konu açıyoruz yararlı yararsız olabiliyor bazen ama suanki sistem bence iyi adam 2016 da üye olmus mesela o yıllarda n bu yıllara kendine puan verilseydi herkesin işine gelirdi diye düşünüyorumC
Cok haklısınız hocam +1
Her ne olursa olsun herşey mh formu için hocam gerisi teferruattırhocam bizde eski üyeyiz simdi adam aktif olmuyo ben hergün giriş yaparak konu açıyoruz yararlı yararsız olabiliyor bazen ama suanki sistem bence iyi adam 2016 da üye olmus mesela o yıllarda n bu yıllara kendine puan verilseydi herkesin işine gelirdi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?