Beyler merhaba herkese iyi forumlar, gmailimde eski telefon numaran kayıtlı ve doğal olarak erişimim yok bunu nasıl değiştirebilirim. Değiştirmenin bi yolu var mı numarayı çaldırdığım zaman henüz bi sahibi yok olsa rica edicem kendisinden de başka çözüm yolu bilen var mı ?
Beyler merhaba herkese iyi forumlar, gmailimde eski telefon numaran kayıtlı ve doğal olarak erişimim yok bunu nasıl değiştirebilirim. Değiştirmenin bi yolu var mı numarayı çaldırdığım zaman henüz bi sahibi yok olsa rica edicem kendisinden de başka çözüm yolu bilen var mı ?
Şifreyi bilmiyorsan ve herhangi bir cihazında oturum açık değilse yada şifreyi sıfırlamak için kurtarma e postası yoksa eski telefon numaram dediğine göre numaraya da erişimin yok bunlar varsa gmaili alman imkansız .
Maile giriş yapabiliyorum fakat Şifre Değiştir dediğim zaman o numaraya sms yollacağını söylüyor. Numarayı değiştirdim ama yinede onu baz alıyor nedenini anlamadım. Ekte de görebilirsin.
Sms gönderilen eski telefonum maile kayıtlı olan yeni
Maile giriş yapabiliyorum fakat Şifre Değiştir dediğim zaman o numaraya sms yollacağını söylüyor. Numarayı değiştirdim ama yinede onu baz alıyor nedenini anlamadım. Ekte de görebilirsin.
Sms gönderilen eski telefonum maile kayıtlı olan yeni
Google, her yıl güncelleme talebi olarak sayfa çıkarıyor giriş yaparken. Bu vakitte telefon numarasını sorgulamayı bırakıp şifreyle giriş yaptığınızda Güncelle ve Şimdilik Atla seçeneği çıkıyor karşımıza. Eğer sabredebilirseniz, bir süre sonra mail kontrolünü alabileceksiniz.