Eski sevgiliyle tekrar barışılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
eski sevgiliyle yeniden olmuyor bende denedim ama olmuyor işte

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güzel gardaşım bu durumu araç gibi düşünebilirsin yani bozuk egzantirik gibidir düzen tutmaz bir kere bittimi daha devamı gelmez benden sana ufak bi tavsiye (9 yıllık) tecrübe ile sabittir... Geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Spora yazılmanı öneririm ve kız arkadaşların var ise onlar la birazcık muhabbet et ve kafanı dağıt o kızla bir daha olmaz güzel kardeşim başka birini bul o çoktan gitmiş senden

Üye
1 HİZMET YILI
Biten bir ilişki tekrar onarılmaz.Bir ilişki bitme kararı aldıysa zaten olması gereken bu olduğu için bitmiştir.Hiç mantıklı düşünemiyormusunuz geçmişte yüzüpte geleceğinize nasıl yön vereceksiniz_?Bazı detayları atlıyorsunuz ya da görmezden geliyorsunuz bir ilişki asla eskisi gibi olmaz hatalı olan taraf hatasını anlar özür diler değişeceğini söyler ama asla kimseyi değiştiremezsiniz bunu unutmayın sil baştan herşey farklı olmuyor uzatmalara oynamaya ne gerek var önünüze bakmanız gerekirken.

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kardesim benim ben 5 yillik hayatimi bitirdim hep kiz hakli hep sen haksiz surekli ayril baris ayril baris her ayrildigimizda ben gidiyordum yaziyordum arayi duzeltiyordum ama yoruldum artik ayrildik bulundugum ilden tasindim ve su an kafam rahat
Evet eski seyleri hatirliyor insan ama inan barismamak daha iyi
Ornek vermek gerekirse
Çöpe attigini bidaha geri almiyorsan onuda bosver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...