Adminler bir ilgilenirseniz bir yetki verirseniz sevinirim 2016 yılından belli siteyi kullanmaktayım 50 mesaj sınırı koymussunuz 50 mesaj atmak ıcınde saatlerce beklıyorum zaten ben 50 mesaj atana kadar hile fix yer.
adminler bi ilgilenirseniz bi yetki verirseniz sevinirim 2016 yılından belli siteyi kullanmaktayım 50 mesaj sınırı koymussunuz 50 mesaj atmak ıcınde saatlerce beklıyorum zaten ben 50 mesaj atana kadar hile fix yer
Kurallar herkes için geçerli, ben de 4 yıllık üyeyim ama Valorant hilesine ve daha bir çok hileye erişemiyorum. Bunun için konu açmak yerine forumu aktif olarak kullanmaya başlarsanız sizin için daha faydalı olur.
adminler bi ilgilenirseniz bi yetki verirseniz sevinirim 2016 yılından belli siteyi kullanmaktayım 50 mesaj sınırı koymussunuz 50 mesaj atmak ıcınde saatlerce beklıyorum zaten ben 50 mesaj atana kadar hile fix yer
Bizden ne bekliyorsun tam olarak? Ooo bu çok eski üyelerden buna bütün hilelere erişim vermeliyiz mi diyelim? Çoğu üye emeklerinin karşılığını bu şekilde alıyor ve almaya devam edecek. Ücretsiz hile sunuyoruz. Biraz zaman ayırıp yorum atmayı deneyin. #kilit