yanlış bilgi vermeyi kesin. lazysharp türkiyeye açık ve kullanılabiliyor. para vererek satın alıyorsun.Malesef dostum lazy artık Türkiye'de olmayacak. Config gelebilir ben hala umutluyum. Urf özelliğini getirmişler ama config yok. Şaka gibi
lazysharp hala tr pazaında ama ücretliKarthus'da da aynı sorunlar var.Lazysharp geri gelmeyecek diyorlar fakat kendi tasarladıkları windsharpı geliştirerek zamanla lazysharp gibi yapabilirler.Eskiden sık sık güncelleme geliyordu fakat şu sıralar durgun.
dodge özelliği zilean ile alakalı değil evade açısından bakarsan windsharp ın evade i daha iyi belki ama zilean ın skillshotları windsharpda oldugu kadar kaçmıyordu. Yetenek öngörme konusunda haklı olaiblirisn şahsen ben kullanmıyorum o özelliği çünkü aşırı belli ediyor. Lazysharpda her ne kadar zayıf olsa da yeteri kadar belli ediyordueski zilean scriptinde pek çok hata vardı dodge vs. gibi ayrıca skilleri öngörme olayı çok acami işiydi. Yeni gelen güncelleme ile sanırım bu problemler aşıldı.
katılıyorum bende daha yeni videosunu izledimyanlış bilgi vermeyi kesin. lazysharp türkiyeye açık ve kullanılabiliyor. para vererek satın alıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?