Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
bu og muhabbeti nedir hileyi kullandım bazı silahlarda og tagı vardı onlardan mı bahsediyorsun yoksa cevap verirsen sevinirim
uzası diyorsun sen yenilerde nakit çekip aldım pişman oldum eskide kalmış o silahda vurmuyor artıkolm yere elwerici düşünce kafayı yiyordum ben sonradan bi pompalı geldi herkes onu aldı net cafede ah eski günler..
geri gel broben eski wolftü soyleyın bekem
Knk uzas hala çok işe yarıyor, tabi ogler, legendler bozuyor işiaynn kanka onlar
uzası diyorsun sen yenilerde nakit çekip aldım pişman oldum eskide kalmış o silahda vurmuyor artık
geri gel bro
kanka vurmuyor ya eskisi kadar 170 günlük vardı bende eskiden uff deli para yatırmıştım var ya eskiden çok pahalı olan şeyler şimdi bedavaya satılıyor ya ben silah slotlarına deli para yatırmıştım şimdi bedavaya alıosun ya çok üzücü eskiden en fazla 1+5 oluodu olunca kafayı yiyorduk şimdi 1+100 oluo çok üzücü çokKnk uzas hala çok işe yarıyor, tabi ogler, legendler bozuyor işi
ahh ahh işte klan savaşları falan efso oluyordu şimdi o tat yok yaben arkadaşın hesabından oynuyordum takla falan vardı ahh eeski günler
eskiler eskiden güzeldi be ozmanlar wolfteamda para hilesi yapmıştım herşeyim vardı bide bu siteden yapmıştım şimdi onaylı üye olmak lazımmızş rütbe getirdilerEskiden ne güzeldi ya gardiyan alırdık yargı dağıtırdık. Elwericisi olan delio geçiodu. Özel kurt geldi bozdu. Takla geldi bozdu. Şimdide OG saolsun. Eskiyi özler olduk.
Ben 8 yıl önceden bahsediyorum kardeşim o zaman hile yoktueskiler eskiden güzeldi be ozmanlar wolfteamda para hilesi yapmıştım herşeyim vardı bide bu siteden yapmıştım şimdi onaylı üye olmak lazımmızş rütbe getirdiler
aa bak onu unuttum doğru ilk o çıktı sonra uzas ah be çok güzel günlerdi duygulandım ha :''(uzastan önce aaa12 vardı ulan neydi o bee
Ahh işte o günlere özlem çekenler varmı ben gibi diye açtım konuyueski wolftu kalmadi reiss bug reis
kanka bundan sonra naca hileyle oynıycazoyunun içine etmişler artık ya oynuyası bile gelmiyor insan'ın og karakterleri filan dolu oyunda başka oyun oynayın wolf bitti artık
aynen öyle girersen onla girerim zaten hiç yoktan zevk alıp eğlenirimAhh işte o günlere özlem çekenler varmı ben gibi diye açtım konuyu
Post automatically merged:
kanka bundan sonra naca hileyle oynıycaz
kanka istersen 300 yorum yap beraber hileli girelimaynen öyle girersen onla girerim zaten hiç yoktan zevk alıp eğlenirim
olur kanka ts3 varmı sendekanka istersen 300 yorum yap beraber hileli girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?