- Yasaklandı
-
Banlı Üye
insanların gelir yada ek gelir kaynağı mağalümEskisi gibi ilgilenmiyorlar çünkü insanların hayatları var malum
Herkes adblock kulanıyor desek 1 aylık veya yılllık kazançlarını hesaplasan kazanmıyorlar aslında 2016'dan belli memory kulanıcısıyım (Eskiden tıklamaya hileyi kulanırdık sonra kaldırdılar nedense belkide kazanıyorlardır)insanların gelir yada ek gelir kaynağı mağalümbu site
Yanlış anlaşılmak istemem ben yöneticiler görevileri ni saldı veya artık daha az yapıyorlar manasıdna bir cümle kurmak istemedim eğer böyle yansıdı ise özür dilerimHerkes adblock kulanıyor desek 1 aylık veya yılllık kazançlarını hesaplasan kazanmıyorlar aslında eskiden varmıydı benim bildigim yoktu sitede ? 2016'dan belli memory kulanıcısıyım
Ama Haklısın hile'den çok forum sayfası oldu insanların pek oynamadıgı hileler var csgo saymasak eğerYanlış anlaşılmak istemem ben yöneticiler görevileri ni saldı veya artık daha az yapıyorlar manasıdna bir cümle kurmak istemedim eğer böyle yansıdı ise özür dilerim
Post automatically merged:
Daha önceden adblock kullanmayı yasaklayabilirlerdi bunu yasaklayalı 2-3 ay olmuştur heralde ablock neden değil.Ama Haklısın hile'den çok forum sayfası oldu insanların pek oynamadıgı hileler var csgo saymasak eğer
Adblock yasagı vardı sonra kaldırdılar (bütün reklam engeleyiciler'de dahil) Şuan herkesin kulanabilecegi popüler bir hile yok ayrıca ama insanların her gün siteye göz gezdirdigini temin edebilirim yeni hile çıktı mı diyeDaha önceden adblock kullanmayı yasaklayabilirlerdi bunu yasaklayalı 2-3 ay olmuştur heralde ablock neden değil.
Merhaba sayın nader pubg lite güncelleme söz konusu mu acaba ?Hangi oyunda hile eksikliği yaşıyorsunuz ki. Hile satma işlemini yapsak emin olun normal pubg fortnite gibi hileleri çok çok ucuz fiyata yapar pazarlarız ama bu tür hileleri sadece kendimiz kullanıyoruz free paylaşmak ne yazık ki mümkün değil hemen fixleniyor. Ayriyetten hile yok demişsiniz bf den tutunda pubg mobile black desert kadar hile var loaderde. Hangi oyunda hile eksikliğini yaşıyorsunuz acaba ?
Pubg lite bir iki kere hile yakalattığınız zaman pc ban atıyor ve formatla bile geçmiyor. Nereden ban attıklarını bulursak yaparız bir şeyler.Merhaba sayın nader pubg lite güncelleme söz konusu mu acaba ?
bilgi için sağ olun iyi geceler.Pubg lite bir iki kere hile yakalattığınız zaman pc ban atıyor ve formatla bile geçmiyor. Nereden ban attıklarını bulursak yaparız bir şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?