şansızlıkHeryerden engellemiştim unutmuştum derken bizim okula geldi amk böle işin
hiç gelmediki gitsin...giden gittiği gün bitmiştir
unutmak yoktur alışmak vardır bu durumu yenmek için farklı kızlar ya da farklı kafanı dağıtacak aktiviteler tavsiyemdireskiden arka sırada otururdu o güzel sesini duyardum hoşuma giderdi benden 1 yaş filandaa küçüktü ilişki yapmak istemiyen güzel bi kızdı onun için oyun filan indirip oynamıştım oyun oynıyan bi kız görüncede şaşırmıştım hatta öyle gerçeklikte oyun oynıyan kızlar olduğunu fark ettim diyebilirimsorun şuki bu kızı 2 ay sonra tam unutmuşken instagramda tekrar gördüm ve tekrar esksi gibi oldum yokmudur buna bir çözüm
olmuyor öyle çok kolay değil her insan için3 adımda bu olaydan kurtulmak engelle unut engelle
+1olmuyor öyle çok kolay değil her insan için
aynı sorunu bende yaşadım allah yardımcın olsun kardeşim..eskiden arka sırada otururdu o güzel sesini duyardum hoşuma giderdi benden 1 yaş filandaa küçüktü ilişki yapmak istemiyen güzel bi kızdı onun için oyun filan indirip oynamıştım oyun oynıyan bi kız görüncede şaşırmıştım hatta öyle gerçeklikte oyun oynıyan kızlar olduğunu fark ettim diyebilirimsorun şuki bu kızı 2 ay sonra tam unutmuşken instagramda tekrar gördüm ve tekrar esksi gibi oldum yokmudur buna bir çözüm