Seçkin Üye
güzel kardeşim duvar izleyip izlememen tamamen sana kalmış salak değilsen esp ilede belli etmessinİncelemeyi detaylı ve güzel yapmışsın fakat,chams ayarı daha çok kontrastlı oyuncuları belli etmek için kullanılır hemde chamsın gösterdiği uzaklık kişinin sesini duyabildiğin uzaklıktır(istersen test edebilirsin).Ek olarak esp ayarı kullanan bir kişi kendini çok kolay belli eder.Birdahakine legit ayar sunarsan,daha çok beğeni alacağına eminim.
İyi Forumlar
ama o ses olayını bilmiyordum söylediğin iyi olduİncelemeyi detaylı ve güzel yapmışsın fakat,chams ayarı daha çok kontrastlı oyuncuları belli etmek için kullanılır hemde chamsın gösterdiği uzaklık kişinin sesini duyabildiğin uzaklıktır(istersen test edebilirsin).Ek olarak esp ayarı kullanan bir kişi kendini çok kolay belli eder.Birdahakine legit ayar sunarsan,daha çok beğeni alacağına eminim.
İyi Forumlar
Benim yazım sana karşı cephe almıyor farkında isen sadece düşüncemi belirttim sert çıkmana gerek yok.güzel kardeşim duvar izleyip izlememen tamamen sana kalmış salak değilsen esp ilede belli etmessin
ama o ses olayını bilmiyordum söylediğin iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?