reis denedim kapanmıyor .bir şekilde hep isim yukarda gözüküyr milletin. acaba bende mi tek sorun var onu da bilmiyomoyunu kapatıp açmayı denedinmi bug filan olmuştur ?? denediysen bilmiyom yardımcı olmuşumdur.
denemediğim için bilmiyorum ama maça girmeden esp yikapatmayı deneArkadaşlar pubg lite Dream (lite) hilesinde (nightmare Kabus) HERŞEYİ bütün özellikleri kapatmama rağmen adamların üstünde yine de isimleri yazıyor onları bi türlü kapatamadım tek istedğim. radar ile oynamak ama adamların ismi gözüktüğü için sıkıntı yaratıyor çözümü bilen yazsın teşekkürler.
----gereksiz yorumlar itina ile rapor edilecektir.----
Oyuna İlk Girdiğinde Kapatman Gerek.Arkadaşlar pubg lite Dream (lite) hilesinde (nightmare Kabus) HERŞEYİ bütün özellikleri kapatmama rağmen adamların üstünde yine de isimleri yazıyor onları bi türlü kapatamadım tek istedğim. radar ile oynamak ama adamların ismi gözüktüğü için sıkıntı yaratıyor çözümü bilen yazsın teşekkürler.
----gereksiz yorumlar itina ile rapor edilecektir.----
eyw reis deneyeceğimOyuna İlk Girdiğinde Kapatman Gerek.
eyw reis testin için valla bi çözüme oluştursak güzel olur daBide ben deniyim diyip girdim olmuyor herşeyi kapattım adamların issimleri kalıyor cidden
sen sorunu anlamadın herhalde özelliklerin diyorum hepsini kapatınca yine de açık kalıyor esp diye hileyi kapatmadanarka planda takılı kalmış olabilir onu kontrol edebilirsin
ben tamamen kapatmandan bahsettiğini düşünmüştüm sorrysen sorunu anlamadın herhalde özelliklerin diyorum hepsini kapatınca yine de açık kalıyor esp diye hileyi kapatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?