esp wall hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gafa Leyyla
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
arkadaşlar oyun çıkalı baya oldu hala hile çıkmadı. Tamam bu işler kolay değil adminlere hak veriyorum ama oyunda özellikle açık betadan sonra araplar dolmaya başladı ( sözde sadece Türkiye ve Azerbeycana özel olacaktı server ) adamlarda full hile var onlara karşı savunmasız kalıyoruz.. Adam arabayla uçuyor on metre zıplıyor 500 metreden indiriyor duvar ağaç kaya vs. arkasından vuruyor.. oyundan soğuttular valla tamam eyvallah mobilde kullanmadıkmı kullandık hileyi ama lite ye geçince temiz bir oyun oynamak istedik nasıl olsa hile yok orda dedik ama litede de hile var..

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Her Multiplayer oyunda hile vardır hile olmayan multiplayer oyun yoktur

PUBG LİTE Hilesinin Çıkmasını bekleyeceksin.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yeni loader ile zaten pubg lite hilesi çıkacak loaderin çıkması 1 2 ayı bulur tahminimce

Üye
6 HİZMET YILI
her oyunda hile vardır ama senin dediğin araplar paralı hile kullanıyo

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
2 ay küsür kaldı az sabır kardeşim. adamlar siz ban yemeyin diye hileyi sağlamlaştırıp hiledeki açıkları kapatmaya çalışıyor ve size daha iyi hizmet vermek adına uğraşıyor.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
tr serveri geldiğinden beri oynuyorum sadece wallhack hilesi kullanana geldim oda 2 defa

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sabırlı olmanızı öneriyoruz, Memory Hackers yetkilileri zaten gerekli bir trailer ve açıklamayı yaptılar bu konuda. Proje için gerekli son çalışmalar yapıldıktan sonra Pubg Lite için de Memory Hackers'a ait bir cheat loader'da mevcut olacak. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...