Eşya ve Rün Seçimleri Nasıl Olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rakibine göre ayarlaman lazım.Bence proffesor kullan daha iyi blitzden

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum rakibine göre+ zaten league of legends kendisi yeni getirmiş olduğu otomatik rünü ben blitz çok tercih etmiyorum bazen çok saçma rünler alıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eşyayı maça göre fakat rünleri lolde blitz kendisi artık öneriyor ordan seçmeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aslında SS lerde sorunun cevabı da yazıyor atıyorum adc oynuyorsun seri seri eritmek istiyorsan saldırı hızı can yenileme vs yazanı seçersin 2 düz vuruşa ölsün dersen ani hasar yazanı seçersin altlarında da kaç oyunda kullanıldıkları yazıyor 15.000 maçta %50 mi daha iyi skor 2 maçta %100 mü daha iyi skor diye düşünerek 15.000 maçta %50 olan daha sağlıklı veri olduğu için seçebilirsin
Edit: Ayriyeten Sıralı seçimde blitz içerisinden rakibini seçtiğin zaman atıyorum kha zix rengar compu sen kha oynuyorsun rakibini rengar seçiyorsun sana rengara karşı oynanan maçlarda hangi rün ve buildin kaç oyunda % kaç winrate i olduğunu gösteriyor.
Umarım Faydalı olmuştur iyi oyunlar dilerim

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Lütfen başka konuya gidin benim konumdan uzak durun sinirlerim yerinden oynuyor üyelerin onaylı üye olmak için yazdıkları 900 IQ yorumları gördükçe dlköfşiasökfisiöşfs
kanka üyelerde yolunu bulmaya çalışıyorlar işte .d

al önerileni gitsin kanka öğrenirsin zamanla

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka hem karşıya göre hemde kendi takımına göre oynaman lazım mesela takım 4 ap ise senin ad kasman lazım yada tam tersi takım 4 ad ise 1 tane en azından ap olması lazım ve yasuo falan oynuyorsan onhit kasman lazım yoksa yasuo hiçbir işe yaramaz q suda onhit olduğu için her türlü kraken mahvolmus falan alman gerekiyor

Azra Polat
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
op gg kullanabilirsin karşına göre de itemler cıkmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...