Ethereum geleceği sizce ne olacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şuan dünyada enflasyona karşı birşey görünmüyor bende uzun zamandır araştırıyorum bakalım sonumuz hayır olsun.
Dünyada x ise bizde 5x savaş olan ukraynada mazot 7 liraya den gelirken bizde 23 sen düşün

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dünyada x ise bizde 5x savaş olan ukraynada mazot 7 liraya den gelirken bizde 23 sen düşün
hani bi laf var afrikada kabile reisini s...ler ucu bize dokunuyor. diye çok güzel bir söz var tam bu yazılık olmuş :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bence btcoinden sonraki en iyi coin ve daha fazla katlanabilecek bir coin olarak her zaman yerini koruyacak diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
seneye büyük artış bekleniyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Coin işlerine bakış açım kumar oynamak gibi çok belirsiz büyük bir balon olduğunu düşünüyorum dikkatli olmakta fayda var

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Coin işlerine bakış açım kumar oynamak gibi çok belirsiz büyük bir balon olduğunu düşünüyorum dikkatli olmakta fayda var
aslında birnevi haklısınız spekülayon çok oluyo mesela elonmusk bir tweet e koin yukseltıp ındırıyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
'yatırım tavsıyesı degıldır '
eth saglam bır coın endısen olmasın fakat bnce oyle aman aman bı yukselıs olacagını dusunmuyorum 5000 ı belkı gorur umarım yuksekten almamıssındır bnde beklemedeyım suan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...