- Konuyu başlatan
şuan dünyada enflasyona karşı birşey görünmüyor bende uzun zamandır araştırıyorum bakalım sonumuz hayır olsun.Çok uzun zamanda btc yi geçer fakat tr deki enflasyonla kazançlı çıkamayız . Ytd
şuan dünyada enflasyona karşı birşey görünmüyor bende uzun zamandır araştırıyorum bakalım sonumuz hayır olsun.Çok uzun zamanda btc yi geçer fakat tr deki enflasyonla kazançlı çıkamayız . Ytd
Dünyada x ise bizde 5x savaş olan ukraynada mazot 7 liraya den gelirken bizde 23 sen düşünşuan dünyada enflasyona karşı birşey görünmüyor bende uzun zamandır araştırıyorum bakalım sonumuz hayır olsun.
hani bi laf var afrikada kabile reisini s...ler ucu bize dokunuyor. diye çok güzel bir söz var tam bu yazılık olmuşDünyada x ise bizde 5x savaş olan ukraynada mazot 7 liraya den gelirken bizde 23 sen düşün
faizler çok yükselirse bu olmaya bilir ytd.seneye büyük artış bekleniyor
aslında birnevi haklısınız spekülayon çok oluyo mesela elonmusk bir tweet e koin yukseltıp ındırıyoCoin işlerine bakış açım kumar oynamak gibi çok belirsiz büyük bir balon olduğunu düşünüyorum dikkatli olmakta fayda var
yükselse yükselse yüzde 2faizler çok yükselirse bu olmaya bilir ytd.