Şu an güncel haberler hep olumsuz fed toplantısı Rusya Ukrayna savaşı Çin kripto madenciliği yasağı gibi o yüzden çok düştü ama ben uzun vadede toparlayacağına eski fiyatlarına döneceğine inanıyorum YTD(Yatırım Tavsiyesi Değildir)Selam arkadaşlar ethereum aldık çok az bişey öğrenci işi nolacak geri düştü gelecekte daha artarmı
eminmisiniz arz sınırlı coinmarketcap e bakabilirsineth de beni geren tek şey arz sayısını sınırsız belli bi adet sayısı yok kurucusu istediği kadar çıkartabilir.
kanka tl yönünden her türlü artar da öyle ani yükseliş filan çok zor bi 10 yıl filan sonrası içinse büyüük ihtimalle artar teknolojik para baya değerlenir herhalde.bence artar
Yavaş sallayın ya.Koskoca etherum network ne içn var ozmn.Birilerinin öyle kafasından çıkarabileceği bişey değil etherum.1.02 Petahash bi işlem gücü var.Yani bunun yüzde 51 lik kısmını tek başına karşılayabilecek devlette yok ülkede yok şuanda.eth de beni geren tek şey arz sayısını sınırsız belli bi adet sayısı yok kurucusu istediği kadar çıkartabilir.
wow ezgiyi dinlesek zenginmişiz resmen kafamı taşlara buruyorumŞuanda yükselişte savaş bittiğinde daha çok yükselecek uzun vade yatırım