Üye
iyi de 6 ay sonra zaten ekstra parasını kazanmış olucak eth düşmediği sürece. 6 ay sonunda en az 2k tl kâr edicek. Kartın bozulası varsa bozulur zatenHocam aylık ne kadar elektrik faturası geliyor? Ayrıca ekran kartınızın ömrünü bir hayli kısalttınız, yaklaşık 6-7 ay sonra o kart ölecek. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hocam "1500-1800 TL arası kazanıyorum" yazıyor konuda. 6x1800 dersek buda eşittir 10.800'e tekabul edecek. Şuan 3060 Ti stoklarda yok, geldiği zamanda en az 10K dan satılacak. Bunun yanında elektrik faturası da var, yani buradan sonra kar edemeyecek ki. Ben mi yanlış yapıyorum hesabı?iyi de 6 ay sonra zaten ekstra parasını kazanmış olucak eth düşmediği sürece. 6 ay sonunda en az 2k tl kâr edicek. Kartın bozulası varsa bozulur zaten
itopya da 7.166 fiyatını gördüğümden yazdım bunu, 1500 den yaptım hesabı 6 ay sonrasında 9k kazanıcak, elektiriği de ödeyerek kazandığı parayı söylediğini varsaydım. siz de haklısınız fakat 2. yılını doldurmuş olan ve hala çalışan 1050ti lar var, 3060ti ın malzemesinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. bu yüzden eğer kartta kronik sorun / üretim hatası yoksa gayet uzun ömürlü olur performansında çok az düşüş gerçekleşirHocam "1500-1800 TL arası kazanıyorum" yazıyor konuda. 6x1800 dersek buda eşittir 10.800'e tekabul edecek. Şuan 3060 Ti stoklarda yok, geldiği zamanda en az 10K dan satılacak. Bunun yanında elektrik faturası da var, yani buradan sonra kar edemeyecek ki. Ben mi yanlış yapıyorum hesabı?
Hocam kartın ömrü 6 ayda bitmez. Belki sıkıntı çıkarır ama %100 çalışsa bile bazı sıkıntılar ile 1.5 yıl yoluna devam eder. Bu mining işinde 6 ayda bir kart değiştirlecekse bu mining yapan adamlar hiç yapmamalı çünkü zira bir 100.000 liralık bir yatırım anca kendini 10 ay gibi bir sürede amorti ediyor sonrası kar.Hocam aylık ne kadar elektrik faturası geliyor? Ayrıca ekran kartınızın ömrünü bir hayli kısalttınız, yaklaşık 6-7 ay sonra o kart ölecek. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Doğrudur hocam, direk bozulacağına lafım yok. Kart performanstan düşmeye başladığında aynı şekilde karı da düşecek diye düşündüğümden dolayı dedim.Hocam kartın ömrü 6 ayda bitmez. Belki sıkıntı çıkarır ama %100 çalışsa bile bazı sıkıntılar ile 1.5 yıl yoluna devam eder. Bu mining işinde 6 ayda bir kart değiştirlecekse bu mining yapan adamlar hiç yapmamalı çünkü zira bir 100.000 liralık bir yatırım anca kendini 10 ay gibi bir sürede amorti ediyor sonrası kar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?