Hocam vallaha ağzınızdan bal damlıyor neler diyorsunuz2100 e kadar dayanır bence
grafiğe göre yorumluyorum umarım senin için daha daha iyisi olurHocam vallaha ağzınızdan bal damlıyor neler diyorsunuz
Teşekkür ederim hocam yani bende çizelgeye baktığım zaman gözüken o civarlarda idi ben 2000 düşündüm ama sizin dediğiniz gibi'de olma ihtimali ve geçme ihtimalide yüksek bende sıkı takipçiyim siz neye yatırıyorsunuz hocam varmı bir tavsiyenizgrafiğe göre yorumluyorum umarım senin için daha daha iyisi olur
ben hiç sanal paralara yatırım yapmadım tek olarak dolara yönelmiştim o da 1 yıl önceydi dolar 5 iken aldım 6.30 iken sattımT
Teşekkür ederim hocam yani bende çizelgeye baktığım zaman gözüken o civarlarda idi ben 2000 düşündüm ama sizin dediğiniz gibi'de olma ihtimali ve geçme ihtimalide yüksek bende sıkı takipçiyim siz neye yatırıyorsunuz hocam varmı bir tavsiyeniz
Asıl iş dolar'da hocam'da ne olacağı belli olmuyor işte bitcoin gibi çizelge birden inebilirde çıkabilirde çok sıkıntılı durumlar ethereum'un avantajı ise çok inmiyor çok'ta çıkmıyor her türlü kazandırıyor beklersen o yüzden ethereum diyorum benben hiç sanal paralara yatırım yapmadım tek olarak dolara yönelmiştim o da 1 yıl önceydi dolar 5 iken aldım 6.30 iken sattım
işte hocam yurdışında gidecek paraydı dolara çevirdim bi anda değerlendi ben şaşırdımAsıl iş dolar'da hocam'da ne olacağı belli olmuyor işte bitcoin gibi çizelge birden inebilirde çıkabilirde çok sıkıntılı durumlar ethereum'un avantajı ise çok inmiyor çok'ta çıkmıyor her türlü kazandırıyor beklersen o yüzden ethereum diyorum ben
Hahaha işte şans eseri reis benim babamda zamanında 7 tane bitcoin vardı şu anda dursaydı 2 trilyon para falan yapıyordu ama riskliydi borsa olmadığı için patladı o sistem almanya aldı gittiişte hocam yurdışında gidecek paraydı dolara çevirdim bi anda değerlendi ben şaşırdım
ee hemen bozmuş mu baban pekiHahaha işte şans eseri reis benim babamda zamanında 7 tane bitcoin vardı şu anda dursaydı 2 trilyon para falan yapıyordu ama riskliydi borsa olmadığı için patladı o sistem almanya aldı gitti
Hocam şimdi şöyle bi konu var babamın oynadığı borsa alman borsası olduğu için o sistem çöküyor borsada bıraksan bile o para uçtu gittiee hemen bozmuş mu baban peki
Yazık olmuş hocam daha dikkatli olun bir dahakineHocam şimdi şöyle bi konu var babamın oynadığı borsa alman borsası olduğu için o sistem çöküyor borsada bıraksan bile o para uçtu gittiama bu btc pro'da öyle bir risk yok ama eğer ki sistem patlamasaydı dediğim gibi zengindik
Teşekkür ederim hocam yani ayağımızı yorganımıza göre uzatamadık orda ders çıkarttık ama şimdi gayet iyi bir şekilde oynuyoruzYazık olmuş hocam daha dikkatli olun bir dahakine
Hocam Mining işlerinden anlamıyorum yani nasıl yapılacağınıda bilmiyorum sadece borsa'cıyımHocam VDS üzerinden ethereum mining yapılır mı? + olarak nasıl başlayabilirim
Tamamdır teşekkür ederim yine de <3 iyi günler kolay gelsin bu arada işinde bol kazançlarHocam Mining işlerinden anlamıyorum yani nasıl yapılacağınıda bilmiyorum sadece borsa'cıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?