İoz konuyla alakası yok zaten oyu kullandım bende sen çok ilgileniyorsun bir tek sana sormayaca cesaret edebildim. Dostum bu dword da takla var ama duvarda asılı kalma yok mu varsa hangi tuş sol click ile durmuyor bende.
kullanıcı adın yazıyor yukarıda yanında premium yazıyor ona bas görürsün.
brkblgn1' Alıntı:
İoz konuyla alakası yok zaten oyu kullandım bende sen çok ilgileniyorsun bir tek sana sormayaca cesaret edebildim. Dostum bu dword da takla var ama duvarda asılı kalma yok mu varsa hangi tuş sol click ile durmuyor bende.
kullanıcı adın yazıyor yukarıda yanında premium yazıyor ona bas görürsün.
brkblgn1' Alıntı:
Yerden yürüme ve takla sorunsuz çalışıyor ama duvarda asılı kalmayı yapamamıştım acaba başka bir tuşla mı kalıyor duvarda diye sordum da siz bilmezsiniz ozaman teşekkürler yine de.
ALLAH RIZASI İÇİN NAME ESP AÇ KARŞI TAKIM İLE KENDİ TAKIMI MI KARIŞTIRIYORUM VALLAHİ :d
ALLAH RIZASI İÇİN NAME ESP AÇ KARŞI TAKIM İLE KENDİ TAKIMI MI KARIŞTIRIYORUM VALLAHİ :d