- Yasaklandı
-
Araştırdım bilim kurgu'ymuş seviyorum bu tip dizileri teşekkür ederim önerin içinthe 100 abi hafızamı silip bidaha izleyesim var
sherlock holmes diziside var benedict cumberbatch oynadığıAraştırdım bilim kurgu'ymuş seviyorum bu tip dizileri teşekkür ederim önerin için
the end of the f. world u 1 sezon izledim devam ediyorum ona hala helsing'i araştırıcam teşekkür ederim öneri içinthe 100, van helsing ve the end of the f***ing world üçüde etkiliyo insanı
Sherlock'u çok öneriyorlar teşekkür ederimsherlock holmes diziside var benedict cumberbatch oynadığı
Dedektif dizileri olarak herkes sherlock öneriyor ama buna da bakıcam teşekkür ederimThe Snowman olabilir, dedektiflik filmi.
van helsing film kanka twd de çok uzun bitirmek ölüm gibi başlayasım gelmiyorvan helsing ve twd
cukurDark, Teen Wolf, Breaking Bad, Peaky Blinders, Wikings bunlar benim izlerken en çok eğlendiğim diziler birkaçının ismi aklıma gelmediği için yazamadım bu türlerde sürükleyici ya da eğlendiren diziler önerirseniz sevinirim
5. sezondan sonra sarmadı çok uzattılar bence saçma sapanthe flashı baya sevmıstım ben
ilk 3 sezon favorım gercekten senın dedgın gıbı cılkını cıkartrılar sonrasından arrow da ıyıdı bu arada ızledınmı sen5. sezondan sonra sarmadı çok uzattılar bence saçma sapan
Yok arrow'u hiç izlemedim flashta gördüğüm kadar ancailk 3 sezon favorım gercekten senın dedgın gıbı cılkını cıkartrılar sonrasından arrow da ıyıdı bu arada ızledınmı sen
izle bak onerırım bide iron first ve dare davel izle sararYok arrow'u hiç izlemedim flashta gördüğüm kadar anca
su gibi akıp gidiyo o kadar da yormaz/sıkmazvan helsing film kanka twd de çok uzun bitirmek ölüm gibi başlayasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?