Arkadaşlar son zamanda fazla ets 2 hakkında konu açıyorum kusura bakmayın sonradan birkaç soru aklıma geliyor aranızda ets 2 ye sahip olan varsa yardımcı olabilirmi ben şimdi sadece oyunu satın alsam online'da kabin aksesuarları ve lastik modifiye gibi dlc'leri ücretsiz kullanabilirmiyim ?
Hayır kabin aksesuarları ve lastik modifiyeleri için dlc alman gerekiyor fakat bunun yanında dlc almasanda oyun sana bazı şeyleri kendinden veriyor. online'ın tek farkı online olması yoksa oyun sende single da neyse onlineda aynı şekilde.
Hayır kabin aksesuarları ve lastik modifiyeleri için dlc alman gerekiyor fakat bunun yanında dlc almasanda oyun sana bazı şeyleri kendinden veriyor. online'ın tek farkı online olması yoksa oyun sende single da neyse onlineda aynı şekilde.
zaten şu an steam'dan baktım kabin aksesuarları ve lastik modifiye dlc'leri içeren bir paket var onu almayı düşünüyorum da oyunun bize verdiği bazı şeyler nedir örnek verebilirmisin
zaten şu an steam'dan baktım kabin aksesuarları ve lastik modifiye dlc'leri içeren bir paket var onu almayı düşünüyorum da oyunun bize verdiği bazı şeyler nedir örnek verebilirmisin
Steamde satışa sunulmuş resmi şeylerin hepsini (DLC) Multiplayer Server'dada kullanabilirsin. Fakat DLC'leri satın almış olman gerek. Oyuna dışarıdan müdahale eden, resmi olmayan Mod'ların birçoğunu Multiplayer Server'da kullanamazsın. #kilit