İBAN at
Ne yanlış demiş be adam gibi istemiş bence yanlış hitap felan yokHitap Şeklin Çok Yanlış
" Bencillik Etmeyin "
Bi Ricada Bulunmuş İnsallah Veren Olur Ama Çok Yanlış Bir İstek Tarzı Bu .
İyi Forumlar. .
Adammmmmmmmmmm...Kardeşim ben şimdi sana çok acıdım en iyisi biz aramızda para toplayıp tüm oyunların olduğu bir hesabı sana verelim. Hatta artarsa sana yeni bir bilgisayar bile alabiliriz
Güzel kardeşim burda binlerce insan var. Her isteyene oyun alacak halimiz yok heralde. Madem sana oyun alıyorlar ben de isterim o zaman. Öyle bir dünya yok git üç beş kuruş biriktir al oyununuabicim neden dalga geçiyorsun ben 1 oyun istemiştim sadece yinede özür dilerim kendimi acındırcak kadar şeyler konuştuysam farkında değilim.
Katılıyorum kendi çalışıp kendi parasını harcayabilir,böyle konu açmasınada gerek kalmaz.Kardeşim kimse hayrına bir şey yapmaz, yaşın 15 ailene destek .çıkmak için işe girebilirsin par time garson vs. Böylece hem ailene destek olur hem de istediğin oyunu alırsın emeğinin karşılığı olarak. Buradan bir şey bekleme ve böyle konular açma, çünkü bu bildiğin hitap şeklin ne olursa olsun dilenciliktir. Burada herkes 3 kuruş kazanıp geçiniyor kimse aylık 10.000 ₺ maaş almıyor. Lise 1 sin bir sürü part time iş var başvuru yap alan alır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?