- Yasaklandı
-
Banlı Üye
bi hata alıyorum yardım edermisnduisburg - calais yoluna gir orası kalabalıktır
? nedirbi hata alıyorum yardım edermisn
an application fatal error crash.log sürekli? nedir
an application fatal error crash.log sürekli
hepsini denedim zaten yine atıyor
- Ekran kartı sürücünüzün güncel olup olmadığını kontrol edin.
- Steam>Kütüphane>ETS2'ye sağ tıkla>Özellikler>Yerel Dosyalar>Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula.
- Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/config.cfg dosyasını silip, yeni profil oluşturarak oyuna girin.
düzgün sürdüğü zaman neden ban yesin ?calais yolları çok tehlikelidir ancak adminler çok gezer ban tehliken yüksek...
o yola nası gidicem hangi şehir daha yakın yaniduisburg - calais yoluna gir orası kalabalıktır
o yola en yakın sehir hangisi en kısa surde gidebilecegimcalais yolları çok tehlikelidir ancak adminler çok gezer ban tehliken yüksek...
hocam tırı durdur "m" ye bas ordan duisburgu işaretle f5 bas sağda navigasyon var ordan ayarla tekrar bas vs vs.o yola nası gidicem hangi şehir daha yakın yani
Post automatically merged:
o yola en yakın sehir hangisi en kısa surde gidebilecegim
doğru söylüson ancak kalabalkta çoğu haksız ban yiyordüzgün sürdüğü zaman neden ban yesin ?
Teşekkürler Çok Güzel Bir ModPromods :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
araştır, tek harita değil insan ekliyor polis felan ekliyor süper bir mod.
sagol dostum yeni birsey ogrendim sayendehocam duisburgda takılıyorum ne zaman girsem tamirciden benzin istasyonu olan yolu kullan ordan sola doğru ve düz yine sol yani duisburgu tavaf ediyorum çokta sarıyor trafik çok kilit oldugu yerler oluyor arkadaşların dedikleri gibi adminler pusuya yatıyor çoğunlukla admin olmuyor duisburgda en son 3 ay ban yedim yeni açıldı bantabii ki direk 3 ay atmadılar sistemsel çok ban yedim önceden iyi sürüşler
Post automatically merged:
hocam tırı durdur "m" ye bas ordan duisburgu işaretle f5 bas sağda navigasyon var ordan ayarla tekrar bas vs vs.
♡Teşekkürler Çok Güzel Bir Mod
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?