Sistem özelliklerimi test ettim ve ekran kartından kaybettim. Sanırım ekran kartım artık kaldırmıyor.
Hacı bak sil oyunu belgelerden de sil yeniden yükle dene biAynı sorun bendede var bulursan söylermisin
Muhtemelen inşallah halletmiştirCevap yazmadığına göre halletti galiba
Maalesef daha halledemedim. WinThruster indirip kayıt defteri ve dll hatalını çözmeye çalışıcam. Bu arada şunu da söyleyeyim ekran kartım directx 11 desteklemiyor, directx 10a kadar destekliyor. Belki de ets 2 artık directx 11 ve üstü ekran kartlarını destekliyordur. Şu WinThruster'ı deneyeyim önce. Durumu haber veririm.Muhtemelen inşallah halletmiştir
Sanmıyorum etsnin dx11 ve üstünü desteklediğini ben de eski bi kartla calistirmistim çok öncedenMaalesef daha halledemedim. WinThruster indirip kayıt defteri ve dll hatalını çözmeye çalışıcam. Bu arada şunu da söyleyeyim ekran kartım directx 11 desteklemiyor, directx 10a kadar destekliyor. Belki de ets 2 artık directx 11 ve üstü ekran kartlarını destekliyordur. Şu WinThruster'ı deneyeyim önce. Durumu haber veririm.
Sistem özelliklerimi test ettim ve ekran kartından kaybettim. Sanırım ekran kartım artık kaldırmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?