20 Haz 2020 Yasaklandı #1 selo3134 S Banlı Üye Katılım 2 Haz 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 24 6 HİZMET YILI 20+ yaş DUO arıyorum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Sadece DUO eklemek isteyenler özel mesaj atabilir veya buraya EUW hesap adlarını yazarak iletişime geçebilirler. Lütfen gereksiz mesaj atmayın. Gereksiz tüm mesajları Rapor olarak iletiyorum.
20+ yaş DUO arıyorum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Sadece DUO eklemek isteyenler özel mesaj atabilir veya buraya EUW hesap adlarını yazarak iletişime geçebilirler. Lütfen gereksiz mesaj atmayın. Gereksiz tüm mesajları Rapor olarak iletiyorum.
20 Haz 2020 #2 meyvelitklx M Seçkin Üye Katılım 20 Haz 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Sosyal 5 HİZMET YILI west dia 4üm şuanda plat ligine çıktığında haber verirsen girebiliriz türkçe anlaşabiliceğim support arıyorum/ adc support jungle oynuyorum
west dia 4üm şuanda plat ligine çıktığında haber verirsen girebiliriz türkçe anlaşabiliceğim support arıyorum/ adc support jungle oynuyorum
20 Haz 2020 #3 Twichery Harbringer Seçkin Üye Katılım 11 Mar 2020 Mesajlar 332 Çözümler 1 Tepki puanı 80 Ödüller 5 Yaş 35 6 HİZMET YILI selo3134' Alıntı: Bu muhabbet ne alaka? Benim açmış olduğum post la alakası yok ki? Genişletmek için tıklayın ... kardeş sitede yaşın 18 gözüküyor, 20+ istemen biraz ironik oluyor. Sitedeki yaşını güncellemeni tavsiye ederim. Bu muhabbetteki herkesi raporlayacak mısın
selo3134' Alıntı: Bu muhabbet ne alaka? Benim açmış olduğum post la alakası yok ki? Genişletmek için tıklayın ... kardeş sitede yaşın 18 gözüküyor, 20+ istemen biraz ironik oluyor. Sitedeki yaşını güncellemeni tavsiye ederim. Bu muhabbetteki herkesi raporlayacak mısın
20 Haz 2020 #4 khalaNNz K Onaylı Üye Katılım 24 Kas 2018 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI khalaNNz nickim ekle oynayalım plat 2yim
20 Haz 2020 #5 zekuda1 Z Onaylı Üye Katılım 15 May 2020 Mesajlar 127 Tepki puanı 12 Ödüller 3 Yaş 30 6 HİZMET YILI Twichery' Alıntı: kardeş sitede yaşın 18 gözüküyor, 20+ istemen biraz ironik oluyor. Sitedeki yaşını güncellemeni tavsiye ederim. Bu muhabbetteki herkesi raporlayacak mısın Genişletmek için tıklayın ... 18 yaşında olup +20 yaş istemesi sv olarak westte olmasından ama kafa olarak tr de kalmasından kaynaklanıyor.. konuya hiç bakmadım bile sen yazınca başlığa baktım hakkaten şakaysa komik değilse daha komik
Twichery' Alıntı: kardeş sitede yaşın 18 gözüküyor, 20+ istemen biraz ironik oluyor. Sitedeki yaşını güncellemeni tavsiye ederim. Bu muhabbetteki herkesi raporlayacak mısın Genişletmek için tıklayın ... 18 yaşında olup +20 yaş istemesi sv olarak westte olmasından ama kafa olarak tr de kalmasından kaynaklanıyor.. konuya hiç bakmadım bile sen yazınca başlığa baktım hakkaten şakaysa komik değilse daha komik
20 Haz 2020 #6 kadirkervanci1 K Onaylı Üye Katılım 20 Haz 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI tr serverındayım ama weste geçersem mesaj atarım
20 Haz 2020 #7 komando09871 ਆਪਣੇ ਆਪ ਨੂੰ ਫੜੋ Onaylı Üye Katılım 23 Nis 2018 Mesajlar 102 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI ben gelirim nick : AloneYasuolar
20 Haz 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #8 selo3134 S Banlı Üye Katılım 2 Haz 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 24 6 HİZMET YILI Twichery' Alıntı: kardeş sitede yaşın 18 gözüküyor, 20+ istemen biraz ironik oluyor. Sitedeki yaşını güncellemeni tavsiye ederim. Bu muhabbetteki herkesi raporlayacak mısın Genişletmek için tıklayın ... Adım da gerçek değil. Reportluyorum evet.. Gerçek yaşını yazan var mı?
Twichery' Alıntı: kardeş sitede yaşın 18 gözüküyor, 20+ istemen biraz ironik oluyor. Sitedeki yaşını güncellemeni tavsiye ederim. Bu muhabbetteki herkesi raporlayacak mısın Genişletmek için tıklayın ... Adım da gerçek değil. Reportluyorum evet.. Gerçek yaşını yazan var mı?