- Yasaklandı
-
knk kas gitmez ki belli boyutlarda küçülürsün tamam okey ama çok hızlı geri kazanabilirsin onları
fitify uygulama nasıl bilgin varmı yada ev egzersiz diye uygulama var onları biliyormusunyapıyorum ve faydasını görüyorum daha çok postür düzelme üzerine çalışıyorum ben kamburluk sıkıntım var
fitifyi bilmiyorum ama ev egzersizlerini de denemiştim. Aslına bakarsan denemeden bilemezsin belki o uygulamayı seveceksin veya sana o iyi gelecek. Onları dene beğenmezsen başka bir şeye geçersin derimfitify uygulama nasıl bilgin var mı yada ev egzersiz diye uygulama var onları biliyor musun
Kanka ev egzersizleri diye utgulamada denedim 3 ay ama fayda alamadım acaba başkasınamı geçsemfitifyi bilmiyorum ama ev egzersizlerini de denemiştim. Aslına bakarsan denemeden bilemezsin belki o uygulamayı seveceksin veya sana o iyi gelecek. Onları dene beğenmezsen başka bir şeye geçersin derim
hareketleri ne kadar doğru yapıyorsun önce onu öğren her programın faydasını görürsün ama az ama çok. Hangi program sana daha iyi geliyorsa onda devam etKanka ev egzersizleri diye utgulamada denedim 3 ay ama fayda alamadım acaba başkasınamı geçsem
Dostum hareketleri doğru yapıyorum ama faydasını alamadım neden olabilirhareketleri ne kadar doğru yapıyorsun önce onu öğren her programın faydasını görürsün ama az ama çok. Hangi program sana daha iyi geliyorsa onda devam et
beslenmene dikkat etmiyor olabilirsin çalıştığın bölgedeki kasları sıkmıyor olabilirsinDostum hareketleri doğru yapıyorum ama faydasını alamadım neden olabilir
Belki kaslarımı sıkmıyo olabilirimbeslenmene dikkat etmiyor olabilirsin çalıştığın bölgedeki kasları sıkmıyor olabilirsin
bu bende işe yararsa çok iyi olurigor voitenko'nun from 0 to 100 adlı programına bakabilirsin, denediğimde sonuç almıştım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburadan göz atabilirsin.
beslenmen düzgün mü pekiBelki kaslarımı sıkmıyo olabilirim
yaramaması için bi sebep yok bencebu bende işe yararsa çok iyi olur
ege fitnesında güzel videoları var bende tavsiye ederimege fitnessin videolarına bak
mekik çok gereksiz bir hareket onun yerine çok daha güzel hareketler varMekik en iyi antremanlardan birisi sinavda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?