Seçkin Üye
Evcil hayvan olarak eve kartal almak istiyorum. Herkes bana zıt bir cevap veriyor. Sizce ne yapmalıyım?
HAHAHAHAHSHAHSiyi eğitirsen para bile çalıyor
Nesin be kardeşim <3ev dediğin eğer bir çiftlik evi ise ve orada bir kartal yetiştirip besleyeceksen eğer oldukça büyük bir kafesin olmalı çünkü bahsettiğin hayvan yırtıcı kuş türlerinin
en azametlisi ve onun uçarken çıktığı yüksekliğe hiç bir kuş türü çıkamaz bu yüzden eğitmeden baya bir süre kafesten çıkaramazsın yoksa uçtu mu havada onu görmen imkansız yani ilk denemende gider ve kaçırırsın onu.
bu yüzden evde beslenmeye en yatkın yırtıcı kuş türü doğan türleridir illa besleyeceğim dersen doğan türlerine bak istersen
son olarak bu işin birde kanuni yönü var ve sanır isem hiç bakmadın veya gözden kaçırdın ki oda şöyle demekte
“Madde 63 — Kanun ve taraf olduğumuz uluslararası sözleşmeler ile koruma altına alınan bütün hayvanlar ile bunlardan elde edilen et, tahnit ve trofelerinin derneklerde, işyerlerinde ve evlerde ne maksatla olursa olsun bulundurulması, alımı ve satımı yasaktır.
nesin derken ???HAHAHAHAHSHAHS
Nesin be kardeşim <3
ben sadece sana hayallerini yıkmadan başka alternatiflere de göz atman için cevap yazıp öneride bulundumnesin derken ???
Doğa içinde de bulabilir illa satın alacagım diye bir şey yoknesin derken ???
ben sadece sana hayallerini yıkmadan başka alternatiflere de göz atman için cevap yazıp öneride bulundum
ve işin kanuni boyutunu da bir araştır istedim zira bir kartal en az 300 ila 500 bin fiyat diyelim ki paran var alırsın elbet ama
birde kesin ve net olan kanunlar var onu da hatırlatmak istedim.