Griffin Premium
sahsen ben olsam,tavşanı bostana salardım istediğni yerdi tabi Alan müsaitmi bilmiyorum fakat bazı sarmeşık türlerinin zehirli olduğunu biliyorum. Dilerseniz Plantsnap uygulamasından sarmaşık hakkında bilgi toplayabilirsin
biraz uzun iş olacak ama bahçeye buğday arpa türü şeyler serp büyüdükçe verirsin ve özellikle yonca.teşekkür ederim evet alan müsait değil bahçeye bir sürü çocuk var bırakamıyorum kedi köpek sokak da fır dönüyor ve hala bana alışamadığından dolayıyakalayamam
biraz uzun iş olacak ama bahçeye buğday arpa türü şeyler serp büyüdükçe verirsin ve özellikle yonca.
uzun yıllar baktım bende fakat delik deşik yapıyorlar heryeri bırakmak zorunda kaldım.
petshop varsa vitamin vs alabilirisin yalama taşı falan
ben 8 yaşlarında falanken bizde balkonda besliyoduk hiç unutmamsonra her yeri pisliyo diye aldığımız yere geri verdik. Beslenme şeysine gelirsek çok nadir havuç veriyoduk onun dışında hep yeşillik
tavşan bayağı bi ağırdı obez yaptık heralde hayvanı
teşekkür ederim.veterinere sor
ben 4-5 yıl besledim ne yiyip yemiceğini seçiyor göbek marul havuç yeşillik ürününü bol tut önüne koy o ayıklıyor havuç verdikten sonra etrafı direkt olarak yıkaman lazım idrarı kırmızı kırmızı geliyor hayvanı güneş alan yerler'de tutmaya özen göster
Durmadan farkli yesillik ver yoksa isal olur + yemeyini pisletir bidaha yemez benimde vardi 60-70 tane et yediriyodum :d
yeşil çimen daya kanka sıkıntı yok zehirli ot mu olur allah aşkına dağda yaşamıyorsan sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?