❄️Ice❄️
Seçkin Üye
film olarak the platformu önerebilirim ve dizi olarakta Prison Break net.Şu zamanlarda vakit öldürebilecek en makul seçenek bu olduğunu düşünüyorum.
Ve ilk dizi önerimi sunuyorum. Dizinin adı; YOU.
Kısacası spoiler vermeden bahsedeyim içerik hakkında,
Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe'nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck'e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Bundan sonra başlayan 2 sezonluk serüven her şeyi yapmaya hazırdır. Bundan sonra başlayan 2 sezonluk serüven. Ekli dosyayı görüntüle 38901
Sizinde film ve dizi önerilerinizi bekliyorum.
bigilendirdiğin için teşekkür ederim, bende dizi arıyordum açıkçası sağolŞu zamanlarda vakit öldürebilecek en makul seçenek bu olduğunu düşünüyorum.
Ve ilk dizi önerimi sunuyorum. Dizinin adı; YOU.
Kısacası spoiler vermeden bahsedeyim içerik hakkında,
Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe'nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck'e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Bundan sonra başlayan 2 sezonluk serüven her şeyi yapmaya hazırdır. Bundan sonra başlayan 2 sezonluk serüven. Ekli dosyayı görüntüle 38901
Sizinde film ve dizi önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?