Onaylı Üye
Merhabalar, dropshipping önerildi ve araştırmak istedim. Bu konu hakkında bildiğin, güvendiğin veya "burası daha gerçekçi" ya da "bu kişiyi dinleyerek, izleyerek, daha çok şey öğrenirsin" dediğin bir kişi, yazı, site var mı?E-Ticaret ve Dropshipping: Kendi ürünlerini üreterek veya dropshipping yöntemiyle çeşitli platformlarda (örneğin Etsy, Amazon, eBay) satış yapabilirsiniz. Bu, el yapımı ürünler, dijital ürünler veya belirli bir nişe odaklanmış ürünler olabilir.
Bununle ilgili zamanda çok araştırma yapmıştım, şimdi tamamen reklam yuvası oldu internette ki bilgiler. Senden para kazanmak için sözde DERS veriyorlar.Merhabalar, dropshipping önerildi ve araştırmak istedim. Bu konu hakkında bildiğin, güvendiğin veya "burası daha gerçekçi" ya da "bu kişiyi dinleyerek, izleyerek, daha çok şey öğrenirsin" dediğin bir kişi, yazı, site var mı?
Çok müteşekkir olurum, şimdiden teşekkür ederim.Bununle ilgili zamanda çok araştırma yapmıştım, şimdi tamamen reklam yuvası oldu internette ki bilgiler. Senden para kazanmak için sözde DERS veriyorlar.
Eski kaynaklarıma bakıp sana özelden link bırakmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?