Şuna bak bu fiyatlar bir tek bana mı aşırı ANORMAL geliyor acaba, eskiden şu paraya sağlam araba alıyorduk şimdi bilgisayar içinde duran bir karta 15 ile 20 bin TL arası para verir hale geldik
Şuan her şey pahalı bir kaşar peyniri 36 TL tuvalet kağıdını daha saymıyorum bile yani oradan bir girersem nereden çıkacağım meçhul forumdan banlanma seviyesine gelirim
Şuna bak bu fiyatlar bir tek bana mı aşırı ANORMAL geliyor acaba, eskiden şu paraya sağlam araba alıyorduk şimdi bilgisayar içinde duran bir karta 15 ile 20 bin TL arası para verir hale geldik
Man at this point it isn't even about the money, they literally just aren't available. The last ones I could find were sold out within 1 hr, haven't restocked in a week.
Crazy they built in a radiator for this specific build, thanks for sharing.
RTX 3080 'ler 10k dan başlıyor hiç sanmıyorum 3090'ı o fiyattan satışa sunsunlar temiz 25.000 TL si var komik bir rakam ama Türkiye şartları bunu gerektiriyor.
RTX 3080 'ler 10k dan başlıyor hiç sanmıyorum 3090'ı o fiyattan satışa sunsunlar temiz 25.000 TL si var komik bir rakam ama Türkiye şartları bunu gerektiriyor.