Evin balkonunda ördek nasıl beslenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Beslersin ama yavrusuna dikkat et karga yiyor başıma geldi. Ayrıca üşüyüp ölebilir. Suyunu eksik etme yemin yanına su koy çünkü yemi yiyince suya ağzını bandırıcak. Eline beslersen daha çok alışır sana. Korkam gereken kargalar ve ördek tek kaldığı için sürekli ciyaklayacak. Büyüdüklerinde çok sıçacak ve aşırı kokacak sürekli viyaklayacak dikkat etmelisin

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ev arkadaşım tutturdu, ördek alalım diyor. Geçen gün pazarda gördük, daha önce bakanlar, evde beslemek nasıl oluyor? Anlatabilir mi? Daha önce civciv falan besledim ama ördeğin ne olduğunu bilmiyorum da çok tatlı olduğu kesin.
yPQWELDASPLWPQEWLADSŞDASLŞŞSLALSD gümledim valla knk kusura bakma çok komiğime gitti d :kekw: :kekw:

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kanka bende besledımde salatalık ve marul ve en öenmlisi ufak bir leğen yapıp daha ıyı oluyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evin balkonunda ördek beslemek için öncelikle bazı hususlara dikkat etmeniz gerekiyor. Ördekler su kuşları olduğundan, onları beslemek için en uygun ortam bir su kaynağı olan bir göl veya nehir yakınlarıdır. Eğer balkonunuzda bir su kaynağı yoksa, ördekleri beslemek biraz daha zor olabilir, ancak yine de bazı beslenme yöntemleri deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...