Ne güzel işte sana oyun arkadaşı valla benimde eşim benle takılsın isterdimEvet Beyler 3 Aylık Evliyim eşimle gaming room yaptık evde gece yatarken kalk pubg atalım dıyor ne yapmalıyım
Ne güzel işte sana oyun arkadaşı valla benimde eşim benle takılsın isterdim![]()
Yemeği kim yapıyor knkasana yemin ederim suan yanımda pubg oynuyor hilemizide actık ohh miss
yemeği kim yapıyor diye sorarlar ama
![]()
Allah razı olsun dostum darısı basına belkı mobıle oyunlardan baslatırsınYemeği kim yapıyor knkahayat sana güzel allah ayırmasın
İnşallah dostum sagolAllah razı olsun dostum darısı basına belkı mobıle oyunlardan baslatırsın![]()
Mis gibi hayat daha ne istiyorsunEvet Beyler 3 Aylık Evliyim eşimle gaming room yaptık evde gece yatarken kalk pubg atalım dıyor ne yapmalıyım
pubg mobıle hılesı ıcın 50 post gerekmıyor https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/50 postun bile yok hileyi nasıl indirdinde açtın
Umarım olur oyuna gırıcem dıyorum bende gelıyım dıyo benımkıBenim ekibimde de evli birisi var. Hanımı oyun oynama arkadaşlarınla benimle ilgilen diyor. Hep oyun hep oyun. Fırça yemekten gelemiyor oyuna zavallı arkadaşım.
Bak ne güzel işte. Keşke benimde böyle gamer bir eşim olsa. İleride nasipse.
Keşke benimki de böyle olsa daha evlenmeden ilerde oyun yok diyor her oyunuma karışıyor evlenince oyunları unut eve bilgisayar almam diyo napacağım bilmiyorumEvet Beyler 3 Aylık Evliyim eşimle gaming room yaptık evde gece yatarken kalk pubg atalım dıyor ne yapmalıyım