Geçen bir videoda görmüştüm papatya desenli bir yüzük, kutusuda papatya desenli ve papatya desenin tam ortasında pırlanta yerine ayna gibi bir cam koymuşlar içerisine dikkatli bakınca 15-20 dilde seni seviyorum yazıyor bence çok güzel olur.Eşimle 4 yılımızı kutluyoruz. Allaha şükür 1 yaşında evladımız var. Ama ben ne hediye alacagımı veya yapacagım hakkında hiçbir fikrim yok önerisi olan var mı birşey satında alabilirim el becerisiyle kendimde yapabilirim önerilerinizi paylaşır mısınız rica etsem.
yuvarlak böyle cam gibi içine bakınca yazıyor dimi onu bende çok beğendim çok teşekkürlerGeçen bir videoda görmüştüm papatya desenli bir yüzük, kutusuda papatya desenli ve papatya desenin tam ortasında pırlanta yerine ayna gibi bir cam koymuşlar içerisine dikkatli bakınca 15-20 dilde seni seviyorum yazıyor bence çok güzel olur.
yunan tanrıçası taçları gayet güzelmiş teşekkür ederim birden fazla hediye yapıcam sanırımÇikolata Dünyası Kutularından Satın AlabilirsinizVe Akşam İçin Bol Bol Çerez d: Tamam Bu Toksikçeydi. Eğer Onu Mutlu Etmek İstiyorsan Ona Abartmadan En Sevdiği Şeyi Al.
Tanrıçana Altından Tanrıça Tacı Kolyesi Alabilirsin..
teşekkür ederim güzel yorumun için 4yıl oldugu için artık aklıma birşey gelmiyor bazıları tek taş al demiş zaten onların çoğu var bu konuda oyüzden teşekkürler broşimdi planı anlatıyorum reis öğlen beraber vakit geçirin akşama doğru yemeğe götür ne kadar sevdiğini tekrar hatırlat akşamada çikolatalı kutular oluyor onlar çok güzel bence ondan alabılırsın yani bizim tavsiyemız sana ne kadar güzel gelir bilmem aslında bunu kendın bilmen gerek ne sevdiğini vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?