Tamamdır dostum bol sansyuvarlak böyle cam gibi içine bakınca yazıyor dimi onu bende çok beğendim çok teşekkürler
Post automatically merged:
yunan tanrıçası taçları gayet güzelmiş teşekkür ederim birden fazla hediye yapıcam sanırım
Post automatically merged:
teşekkür ederim güzel yorumun için 4yıl oldugu için artık aklıma birşey gelmiyor bazıları tek taş al demiş zaten onların çoğu var bu konuda oyüzden teşekkürler bro
Herşeyi aldım artık aynı şeyleri yapmak istemedigimden sordum hocam sadece yıl dönümü yokki dogum günü vs çok hediye vermeyi severimDört yıllık eşinize en uygun hediyeyi bence siz seçmelisiniz, dört yıl kısa bir süre değil sevdiği mekanları, sevdiği yemekleri bir çok şeyi eminim ki biliyorsunuz demek istediğim onu en çok mutlu edecek şeyin ne olduğunu en iyi siz biliyorsunuzdur. Ve bir çocuğunuz var Allah bağışlasın ve eminim ki daha çok manevi olan bir hediye eşinizi daha çok mutlu edecektir.
Her zaman yanında bulunucağı,sizi hatırlatan birşey al.Eşimle 4 yılımızı kutluyoruz. Allaha şükür 1 yaşında evladımız var. Ama ben ne hediye alacagımı veya yapacagım hakkında hiçbir fikrim yok önerisi olan var mı birşey satında alabilirim el becerisiyle kendimde yapabilirim önerilerinizi paylaşır mısınız rica etsem.
Kk kolye alabilirsinEşimle 4 yılımızı kutluyoruz. Allaha şükür 1 yaşında evladımız var. Ama ben ne hediye alacagımı veya yapacagım hakkında hiçbir fikrim yok önerisi olan var mı birşey satında alabilirim el becerisiyle kendimde yapabilirim önerilerinizi paylaşır mısınız rica etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?