İlk öncelikle düzgün bir üslup ile yazı yazmanı öneriyorum. İkincil olarak ise küçük bir azınlık olsa bile evrimi kabul etmeyen bilim insanları var.Evrim ve teorisi farklı evrimi reddeden bilim adamı kim adını yazsana afgan profesör falan mı? Evrim biyolojidir tr de mesela tarikatlar sussun diye kaldırdık dediler ama sadece başlık kalktı tyt ayt bir çok yer evrim yani evrimi reddedemezsin ha ar*p ülkesinde olursun salla geç ama saygın bir bilim adamı reddedemez tabiki herşeyi açıklamak mümkün değil bilim zaten yeni bir doğru çıktığında kendi dediğini dikta etmez düzeltir geliştirir
insanlar evrimi kabul varsayımı yapmak için binlerce sayfa makale yazıyor bu azınlık bilim adamlarından bahsediyorsun ama konunda 1 adet source link yok?İlk öncelikle düzgün bir üslup ile yazı yazmanı öneriyorum. İkincil olarak ise küçük bir azınlık olsa bile evrimi kabul etmeyen bilim insanları var.
Ve sanırsam yanlış anlaşılmış ben evrim karşıtı hard müslüman tayfadan değilim bende evrimin gerçek olduğuna daha yakın göz ile bakıyorum.
ben zaten sana hard reddeden müslümansın demedim dünya üzerinde evrimi reddeden birkaç dinden birisi islam olduğu için örnek verdim sen böylesin demedim belkide doğru söylüyorsundur o yüzden bu bilim adamların makalelerini doktorolarını veya bir çalışmasını atarsan inceleyip bakarızİlk öncelikle düzgün bir üslup ile yazı yazmanı öneriyorum. İkincil olarak ise küçük bir azınlık olsa bile evrimi kabul etmeyen bilim insanları var.
Ve sanırsam yanlış anlaşılmış ben evrim karşıtı hard müslüman tayfadan değilim bende evrimin gerçek olduğuna daha yakın göz ile bakıyorum.
hocam zaten küçük bir azınlık olduğu için ve bildiğimiz üzere evrimi reddeden bilim insanlarının kınandığını,aptal oldukları ile ilgili yorumlar aldıklarını biliyoruz.insanlar evrimi kabul varsayımı yapmak için binlerce sayfa makale yazıyor bu azınlık bilim adamlarından bahsediyorsun ama konunda 1 adet source link yok?
ben zaten sana hard reddeden müslümansın demedim dünya üzerinde evrimi reddeden birkaç dinden birisi islam olduğu için örnek verdim sen böylesin demedim belkide doğru söylüyorsundur o yüzden bu bilim adamların makalelerini doktorolarını veya bir çalışmasını atarsan inceleyip bakarız
biz neden bilmiyoruz biz kimiz bizler konuya dahil olamayız ömrünü bilime adamış adamlar birisi çıkıp ciddi bir çalışma yapsa kim kınayacak? Orta okul mu bu insanları fikirlerinden yargılayalım bilim zaten zamanla değişen gelişen birşey birisi varsa bir iddiası çıkarıp makalesini yazarhocam zaten küçük bir azınlık olduğu için ve bildiğimiz üzere evrimi reddeden bilim insanlarının kınandığını,aptal oldukları ile ilgili yorumlar aldıklarını biliyoruz.
evrimi kabul etmeyen degil, evrim teorisini kabul etmeyen. arastirmalarini lutfen duzgun yap. evrim bir kanundur ve her yerde herkes tarafindan kabul edilir bilim camiasinda. ara formlar da her yerde varİlk öncelikle düzgün bir üslup ile yazı yazmanı öneriyorum. İkincil olarak ise küçük bir azınlık olsa bile evrimi kabul etmeyen bilim insanları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?