28 Şub 2017 Yasaklandı #1 YAKOPS123 Y Onaylı Üye Katılım 28 Ara 2015 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI senn projeni geliştirmeye çalışyırorumda void DrawBorder(int x, int y, int w, int h, D3DCOLOR Color, LPDIRECT3DDEVICE9 pDev) { if (!pDev) return; DrawBox(x, y, 1, h, Color, pDev); DrawBox(x, y, w, 1, Color, pDev); DrawBox(x + w, y, 1, h, Color, pDev); DrawBox(x, y + h, w, 1, Color, pDev); } bu kod gruopbox flan çizmek içinmi senin projende wardı cvp verirsen saolsın
senn projeni geliştirmeye çalışyırorumda void DrawBorder(int x, int y, int w, int h, D3DCOLOR Color, LPDIRECT3DDEVICE9 pDev) { if (!pDev) return; DrawBox(x, y, 1, h, Color, pDev); DrawBox(x, y, w, 1, Color, pDev); DrawBox(x + w, y, 1, h, Color, pDev); DrawBox(x, y + h, w, 1, Color, pDev); } bu kod gruopbox flan çizmek içinmi senin projende wardı cvp verirsen saolsın
28 Şub 2017 #2 exBrowser E l33t Seçkin Üye Katılım 5 Ara 2015 Mesajlar 464 Tepki puanı 76 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Groupbox'da kenar çizdirmekten ibaret zaten bir tek yazı yazdıracaksın x+5 e birde isteğe bağlı yazı başlarken line kesersin yazı bittiğinde yeni bir line oluşturursun.
Groupbox'da kenar çizdirmekten ibaret zaten bir tek yazı yazdıracaksın x+5 e birde isteğe bağlı yazı başlarken line kesersin yazı bittiğinde yeni bir line oluşturursun.
28 Şub 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 YAKOPS123 Y Onaylı Üye Katılım 28 Ara 2015 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI kardeş senin werdigin kodu bu şekilde yptım dogrumu şimdi DrawBox(x, y, 5, 5, Color, pDev); DrawBox(x, y, 1, h, Color, pDev); DrawBox(x + w, y, 1, h, Color, pDev); DrawBox(x, y + h, 1, 1, Color, pDev);
kardeş senin werdigin kodu bu şekilde yptım dogrumu şimdi DrawBox(x, y, 5, 5, Color, pDev); DrawBox(x, y, 1, h, Color, pDev); DrawBox(x + w, y, 1, h, Color, pDev); DrawBox(x, y + h, 1, 1, Color, pDev);
28 Şub 2017 #4 exBrowser E l33t Seçkin Üye Katılım 5 Ara 2015 Mesajlar 464 Tepki puanı 76 Ödüller 9 10 HİZMET YILI yazdığın yazının boyutunu (width)'ini alacaksın strlen fonksiyonu ile yaparsın fakat karakter sayısını alır pixel boyutunu almaz.
yazdığın yazının boyutunu (width)'ini alacaksın strlen fonksiyonu ile yaparsın fakat karakter sayısını alır pixel boyutunu almaz.
28 Şub 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 YAKOPS123 Y Onaylı Üye Katılım 28 Ara 2015 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI tm kardeş saol yardım ediyorsun fakat senin dilinden fazla anlamıyorum benim anlıcam dilden açarmısın saolsın şimdiden yardımın için teşekürler
tm kardeş saol yardım ediyorsun fakat senin dilinden fazla anlamıyorum benim anlıcam dilden açarmısın saolsın şimdiden yardımın için teşekürler
28 Şub 2017 #6 exBrowser E l33t Seçkin Üye Katılım 5 Ara 2015 Mesajlar 464 Tepki puanı 76 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Şöyle belirlediğin kordinattan bu tarafa doğru w => 5 çizdireceksin 5 px çizgi çizecek daha sonra yazını yazdıracaksın. daha sonra (fonksiyonundaki x değeri yani) belirlediğin kordinat + 5 + (yazının boyutu piksel boyutu olacak.) burdan yeni bir çizgi çizmeye başlayacak daha sonra bunun width i ise w - (yazının boyutu piksel boyutu olacak) - 5 böylece şöyle bir şey çıkmış oluyor // Edit mesajda sol kenarların boşluklarını saymıyor .d ---- GroupBox ------------------------------------ | | | | | | | | |_________________________________________________| ayrıca yazı boyutunu piksel olarak bulmak için int px = strlen(str) * font_boyut; // sanırım bu iş görür
Şöyle belirlediğin kordinattan bu tarafa doğru w => 5 çizdireceksin 5 px çizgi çizecek daha sonra yazını yazdıracaksın. daha sonra (fonksiyonundaki x değeri yani) belirlediğin kordinat + 5 + (yazının boyutu piksel boyutu olacak.) burdan yeni bir çizgi çizmeye başlayacak daha sonra bunun width i ise w - (yazının boyutu piksel boyutu olacak) - 5 böylece şöyle bir şey çıkmış oluyor // Edit mesajda sol kenarların boşluklarını saymıyor .d ---- GroupBox ------------------------------------ | | | | | | | | |_________________________________________________| ayrıca yazı boyutunu piksel olarak bulmak için int px = strlen(str) * font_boyut; // sanırım bu iş görür