Onaylı Üye
Dostum bu normal bir notebook değil arkadaş rtx 2060 tı lı sistem satın almış üst düzey bir laptop ısınması normal değil onu demek istemiş ve bizcede normal değil en iyisi teknik servisIsı sorunu laptoplarda hep olur benim bilidğim. Özellikle yüksek grafik kartı ve işlemci varsa. Ne kadar iddalı olsalarda soğutmalarda bence her zaman ısınır. Laptop suğutu alabilirsin ısı sorunu için Etkili olur mu %100 emin değilim. Ama yukarda arkadaşların dediği gibi yetkili servisle göreüşmen daha iyi
valla daha önce 1060 üzeri bi sistem görmediğim için bilgim yok fazla tahminde bulunabildim sadece, doğrudur dediğin o zamanDostum bu normal bir notebook değil arkadaş rtx 2060 tı lı sistem satın almış üst düzey bir laptop ısınması normal değil onu demek istemiş ve bizcede normal değil en iyisi teknik servis
Kanka sanki ben gördüm allah aşkına evde gt 730 2gb var sen ne diyonvalla daha önce 1060 üzeri bi sistem görmediğim için bilgim yok fazla tahminde bulunabildim sadece, doğrudur dediğin o zaman
Ben fiyat sanıyorudumİnsanların neden excalibur almadığı belli oldu ve Teknik servisi ara derim + harici ekran kartına yük biniyor
Hocam o bildiğimiz 1/2 gb ramlı ekran kartlarından değil şayet günlerce Cuberpunk 2077 oynasan dahi böyle bir sorunla karşılaşman çok zorKanka darboğaz yapıyor olabilir. Teknik destek al ve çok fazla zorlamamaya çalış yakma kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?