Excalibur G900 Isı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Excalibur g900 aldım ve fps sorunu yaşıyordum bioistan intel ekran kartını devre dışı bıraktıktan sonra düzeldi fakat bu sefer ısı dereceleri 90 derecelere çıkıyor.
Sistem;
Rtx 2060
i7 10750H
16 GB ram
144 hz monitör
bu sisteme rağmen oyunlarda gtx 1060 ı olan arkadaşım benden yüksek fps değerlerine sahip (biostan ekran kartını kapatmayınca kapatınca düzeliyor) bütün ayarları yaptım nvdia falan filan olmadı
şarja takılı mı vs. gibi şeyler demeyin her şeyi denedim.

SİHİRBAZ SQER
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
tamirciye götür bence ısısı daha çok artarsa leptop kulanılmaz hale gelebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İnsanların neden excalibur almadığı belli oldu ve Teknik servisi ara derim + harici ekran kartına yük biniyor
Teknik servise gönderdim hemde 2 kez ve bir sorun bulunamadı diye geri gönderdiler ikisinde de.
Post automatically merged:

İnsanların neden excalibur almadığı belli oldu ve Teknik servisi ara derim + harici ekran kartına yük biniyor
Teknik servise gönderdim hemde 2 kez ve bir sorun bulunamadı diye geri gönderdiler ikisinde de
aldıgın servıscıyle gorustunmu ?
evet

Tamirciye baktırtma tamirci cihazın içini açarsa direkt olarak garanti dışı kalır direkt yetkili servise götürmen gerekli yanlış montaj hatalı yerleştirme herşey olabilir
servise gönderdim 2 kez ama test sonucunda bır sey cıkmadı dıyıp gerı gonderdıler aynı verdıgım gibi. casper almayın aldırmayın.

İşlemci kullanım sayını arttır
kullanıyor 12 çekirdek

var
fakat değişim için gönderdiğim de bır sorun yok dıyıp tekrar geri gonderdıler

aldığın gibi mi oldu yoksa bir süreden sonra mı oldu knk
aldığım günden beri böyle 2 ay servıste gectı zaten toplam 4 ay oldu pc alalı

Dostum şöyle bir şey de var laptopta aldığın fps ile masaüstünde aldığın fps aynı olmuyor. Senlik bir durum yok.
laptop ile kıyasladım zaten gtx 1060 dedıgım monster abra olan arkadasımla karsılastırmıstım.

yetkili servisle görüştün mü?
evet görüştüm ve 2 kez gönderdim değişim talebinde dahi bulundum fakat bir sorun yok diyip geri gönderdiler ve servise veririken 100 derece de su kaynıyor demiştim :D bu pc ile ne yapacagım dıye sordum.

Yetkili servisi bir ara dosum durum normal değil gibi duruyor en iyi çözümü buradan değil oradan alırsın
görüştüm knk bi sonuç alamadım.

Yetkili Servise Başvurmayı Denedin mi
elbette diğer yorumlara yazdım .

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
altına bi soğutucu koyabilirsin lapdob altını bir yere koyup kapatma hava alsın soğutma ile ilgili programlar var bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Teknik desteği ara eğer onalrda bişey yapmazsa şu laptopların altına konunan fanlardan al nekadar işe yarar bilmiyorumda bizim laptopda yarıyordu belki dandik diyedir :d

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam sen bir teknik servisle görüş anlat böyle böyle olduğunu yani 90 küsurat normalin üstü bir sıkıntı var belli onlar sana yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka belki yetkili servis işlemci macuınu falan sürmeyi unurmuş olabilir ya sen en iyisi yetkili servise haber ver

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk bende de g770 var bir kez virüs bulaşmıştı btc kazıyodu pc 250 fps verirken 60 a düşmüştü pc ye format at düzeliyomu bak bi ama unutma ekran kağıdını yedekle onlar bulunmuyo bidaha :)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yetkili servisle görüş ve ne zamandır termal macun yenilemiyorsun veya içini temizletmiyorsun onu da yazsaydın iyiydi

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
benim laptopta öyle 90 derece veriyom garantiye format atıp termal macun yenileyip gönderiyolar geri 1 ay sonra aynı şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...