Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiyat performans baya güzel bir sistem sunulmuş. Bir tek anakart bana göre gözüme hoş gelemedi, onun harici excalibur zaten türkiyede teknik servisi vs. en temiz çalışan firmalardan (casper adamdır bu konuda) güle güle kullan bence fırsat sistemleri hariç o fiyata pek mümkün değil bu kalitede bir pc diyorum ve sözümü bitiriyorum .d
Bu fiyata göre sata ssd kullanılmış ve okuma yazma oranı da düşük. Sistem genel olarak iyi fakat 12.300lük fiyatı ile İ7 10700F tercih edebilirdin. Fiyat bana bi tık şişik geldi.
Bu sistemin daha iyi olduğunu söyleyebilirim fakat 3060 TI değil. 3060 TI koyduğunda zaten aynı fiyat hatta daha düşüğü çıkıyor. Tabi bu sistemin sıvı soğutucuyada veya kule tipi o da 200 300 tl bişey sıvı soğutucu almak istersen bi 800 eklersin. Aynı fiyata çok daha iyi performanslı bir bilgisayar elde edebilirsin.